Милијарде не доносе срећу: син Илона Маска се одрекао оца и променио пол

0
самоубиство

Илон Маск

Син Илона Маска променио је пол. Сада 18-годишњи Ксавије Александар Маск изгледа као девојка. Одрекао се очевог презимена и узео женско име Вивијан Џастин Вилсон. Након што је овај момак имао операцију промене пола. Сада има дугу косу и девојачке груди.

Син Илона Маска се пре неколико месеци изјаснио као трансродна особа и одрекао се оца. „Не желим више да имам било какву везу са својим биолошким оцем“, изјавио је наследник милијардера.

Сада је постало познато да је подвргнут операцији промене пола. Папараци су сликали Вивијан Џастин Вилсон током шопинга у Калифорнији.

Виви је обучена у мајицу заштитне боје, црне тренерке и патике. Изгледа као нормална тинејџерка. Има дугу косу и једва приметне груди.

Подсетимо, Маск је своју прву супругу Џастин Вилсон упознао када је студирао на универзитету. Пар се венчао 2000, а развео 2008. За то време, Маск и Вилсон су имали пет синова.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *