Ратне заставе муслиманске војске на мечу БиХ и Црне Горе

0

(фото:РИА НОВОСТИ)

Уочи почетка утакмице између фудбалских репрезентација Босне и Херцеговине и Црне Горе најватренији навијачи домаће екипе приредили су кореографију са националистичком поруком.

Прочитајте још:  ДПС одустао: Повучена иницијатива за изгласавање неповерења Кривокапићу
Преко целе трибине БХ Фанатикоси направили су „ужасно срамотну кореографију са љиљанима тзв. ратним заставама муслиманске војске”, наводи портал АБЦ.

„Вечно цветај у инат душманима”, стоји у тексту испод заставе са великим љиљаном и више мањих застава са љиљанима.

„Заиста би сваки Хрват и Србин требали да се запитају шта раде у муслиманској репрезентацији БиХ? Ово је скандалозна срамота! Зар да Хрват наступи у оваквом амбијенту где се истичу заставе муслиманске војске под којим су побијени толики Хрвати (Уздол, Грабовица, Дољани, Бухине куће и још стотине других).

Прочитајте још:  Предсједништво СВЕТОСАВСКЕ: Нова власт ће морати да прихвати Русију као партнера, макар у њој био и ДПС
Треба јасно напоменути да навијачи са оваквим заставама не могу да уђу ни на један стадион хрватских и српских клубова у БиХ. Апелујемо на фудбалере хрватске националности да напусте репрезентацију БиХ”, наводи се на порталу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Политика

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *