Милов комунистички манифест: Велеиздајници који нијесу за мене!

0
ђукановића

Мило Ђукановић (Фото: predsjednik.me)

Мило је јуче објавио посљедњи комунистички манифест у овом дијелу свијета и може се сажети у неколико ријечи- сви који нијесу за мене су велеиздајници! Мило је био часовничарски прецизан, па је дефинисао за кога раде они који за њега не раде – они су извођачи радова Империјалне Русије и Велике Србије! Сјајно, величанствено, бајно и трајно, тако речено и подмазано да су комплекс инфериорности добили Броз и Кардељ! Гарант да су на оном свијету пукли од црвенила и од стида што се и они тога нијесу сјетили. Јесте да су и они слали на Голи Оток због сличног греха, али да овако јасно одреде црногорске непријатеље нијесу ни они знали да скоцкају!

Чуј, Империјална Русија и Велика Србија! Као неки џиновски метеори из дубине свемира који су се намерачили на планету да је разнесу у парампарчад. Тако и Империјална Русија и Велика Србија имају циљ да освоје Монтенегро, а једина брана њиховим намјерама је велики диктатор! Која комедија, Боже драги, и шта смо то Богу згријешили, па 30 година живимо под плаштом овог човјека и његове породице, кумова и ужих и ширих пријатеља! Нешто смо гадно згријешили, када нас Мило брани од планетарних политичких и идеолошких катастрофа и намеће своје вриједности – паре у џеп и буди слијеп!

Лијепо је што је 41 посланик јуче смогао снаге да великог диктатора необављеног посла испрати из скупштине. Дошао је да види како његови тајни и јавни спавачи обављају посао који им је намијенио, али је отишао празних шака. Вјероватно данас жали што је уопште и долазио и увјерио се да дио раје није послушан и да чак припрема буну, односно његову смјену! Сама помисвао на такву непослушност код великог диктатора изазива злоћудну и мистериозну нервозу која захвата читав његов двор, па се и он од јуче тресе од страха шта ће им рећи Велики Вођа, поглавица, Маниту и да се због необављеног посла неће сјетити да их приупита за станове и остале апанаже и привилегије које им је протеклих три деценије сервирао! ДПС посланици и њихови сателити од јуче не дишу и сакрили су се у мишју рупу! Надају се да је све ово само сан и то онај најружнији и траже домаћег Фројда да им све то растумачи и објасни да 41 посланик не зна шта ради и да су им мозгови помућени и да оно што јесте заправо није!

Прочитајте још:  Пушоња: Зашто је Русија у великом проблему са Украјином?

У Бога се надам да 41 посланик неће скренути са правог пута и да неће дозволити да велики диктатор распушта скупштину када му је воља и да ће га спријечити и да крене по кућа да ведри и облачи како му је ћеф! Уколико су коначно схватули са ким имају посла, то боље за све нас и морају се тог магичног броја (41) држати као пијани плота, јер од тога зависи слобода и нада у овој несрећној земљи!

Читам да је синоћ гласање о смјени преживјела Данијела! Што се мене тиче, Данијела спада у пет од десет бизарних политичких личности на нашој политичкој естради и парламент би био много подношљивији без ње. Ипак, у овом отпору великом диктатору не треба чачкати по парламенту и смјењивати је у овом тренутку. Иако је смјену заслужила као дјеца сладолед, али можда је боље овако. Док се барем велики диктатор не обузда и сведе на мјеру која му припада. Прва шанса за то је 23. октобар!Да је апсурд већи, ДПС је сачувао Данијелу, која им може доћи главе. Кажем, може, али и не мора!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *