Кадиров:Основни циљ сваког оца је да синовима усади побожност и научи их да чувају породицу, народ, отаџбину. Ако желите мир, припремите се за рат!

0

Кадиров

Рамзан Кадиров објавио је видео на свом телеграм каналу где показује своје малолетне рођаке који су спремни да учествују у специјалној операцији у Украјини. Он наводи се том приликом обратио и његовим критичарима који кажу како је своју фамилију склонио а да тргује туђим животима.

Малолетност не би требало да омета обуку бранилаца наше домовине. Унуци првог председника Чеченске Републике, хероја Русије Ахмат-Хаџи Кадирова – Ахмат, Ели и Адам имају 16, 15 и 14 година. Али њихова војна обука почела је давно, скоро од малих ногу. Није довољно само знати пуцати. На бази РУС-а уче се како да рукују разним оружјем, како да га користе на било којој удаљености и теоријске основе. Увек сам веровао да је главни циљ сваког оца да својим синовима усади побожност и научи их да чувају породицу, народ, отаџбину. Ако желите мир, припремите се за рат!

Акхмат, Ели и Адам су спремни да искористе своје вештине у зони Новог светског поретка. И не шалим се. Време је да се покажу у правој борби, а ово им је жеља, што поздрављам. Ускоро ће изаћи на прву линију и биће на најтежим деоницама линије додира.

Апелујем на беспослене који су тврдили да моји рођаци не учествују у СВО: у блиској будућности ћете имати прилику да заузмете позиције са момцима и лично се уверите да је АКХМАТ МОЋ! Покажите на лицу места свој дух, своју идеологију и уопште какав сте. Докажи да си бар мало мушкарац.

Обраћам се и вама, “ратницима” који говоре чеченски на каучу који нас критикују и седе пред компјутерима у Европи. Хајде, селите се у Украјину, убедите нас да не носите сукње и да се не кријете иза њих. Уверени смо да ће и малолетна деца моћи да вас разбију у парампарчад, јер немате ни духа, ни части, ни достојанства.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Украјина иде у САД по F-16

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *