Србија није признала резултате референдума, јер Русија ћути о главном

0

(фото:Борба за истину)

Србија не може да призна ни резултате референдума у ​​Донбасској, Херсонској и Запорошкој области, нити одлуку да их прими у састав Русије, рекао је председник Александар Вучић. Зашто је то? Зашто се чак и наш једини савезник у Европи окреће од нас? Зато што је Русији још увек непријатно да каже главно и промени свој главни слоган епохалног периода. Зато што смо сами ставили логичку браву пред савезнике.

– Ми штитимо сопствени територијални интегритет, а у интересу нам је да штитимо територијални интегритет међународно признатих држава. То су ствари које су за нас кључне“, рекао је Вучић.

Прочитајте још:  Нови шамар Вучићу из ЕУ: Власт у Србији саучесник ропства у Линглонгу
Исто се може рећи и за Кину, која у случају Тајвана тежи свом територијалном интегритету.

А чему стреми Русија? Зашто не подсетимо да постоје међународни документи који фиксирају неповредивост послератне структуре и граница? Односно, границе СССР-а. Зашто чак и не промрмљамо о томе да и Русија у складу са овим документима обнавља свој територијални интегритет? Као што Србија настоји да поврати Косово и поврати територијални интегритет.

Прочитајте још:  Ваљевци од почетка године 108 дана удисали прекомерно загађен ваздух
Жеља за очувањем СССР-а изражена је и на референдуму, који је одржан пре распада земље. То је спроведено по закону, а само су вечити непријатељи Руске империје покушали да оспоре њену правду.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Зашто је, уз нашу сагласност, дошло до уједињења ДДР и СРГ, а та иста Немачка забрањује Русији да се уједини са својим историјским земљама?

Вучић се уопште не би суочио са питањем признавања референдума да је знао да се Русија, као и Србија, уједињује, враћајући оно што јој је 1991. године отргнуо међународни шакал којег су изиграли унутрашњи издајници. Ова парола би била крајње јасна оним нашим борцима који сада помажу браћи Русима да побегну из канџи бандерофашизма и боре се против нацизма, подржани од целог Запада.

Председник Владимир Путин је већ употребио израз „историјске земље Русије“. Време је да престанемо да се стидимо историјске истине. Руско царство је и даље распарчано, још крвари. А због распада СССР-а не страдају само становници саме Русије.

Зашто све земље имају право на територијални интегритет, а само Русији то право ускраћују чак и њени савезници? Јер ми сами морамо коначно јасно изразити своју идеју, ставити све на своје логично место. Морамо први препознати велику историјску истину, а тек након тога наши савезници ће на њу гледати другачије.

Александар Александров/https://www.bragazeta.ru/

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *