Србија има право да каже НЕ!

0

Србија има право да каже НЕ и не учествује у Трећем светском рату и санкцијама Русији. Нико због тога не може да нам прети, притиска и уцењује нас да учествујемо у плану за развој америчке економије.

Увођење санкција Русији је непојмљиво, 90% грађана је против тога, јер би било неморално (а и економско самоубиство). Ово нису санкције УН, него једног паразитског блока колонијалних сила, милијарда људи која живи на рачун остатак човечанства.

Чак је и власт (која је у спољној политици или екстремно глупа или уцењена) одустала од увођења санкција Русији после првих анкета (и стављања на папир шта бисмо све изгубили).

Зашто нас онда цео један сектор НВО, медија и странака гура у рат?

Јер увођење таквих санкција је равно објави рата. Намера санкција Русији је њено уништење, трајно осиромашење и уништење живота 145 милиона Руса и њихових наредних генерација до нивоа деведесетих, који после треба да распродају (предају) своје компаније и рудна богатства победнику. За ово се у Србији (на штету свих нас) боре малобројни елитисти који углавном живе од неких иностраних извора.
Упорни су да нам донесу ратиште у домове, и пустош у новчанике. Њима лично ће разлику у инфлацији за то агитовање покрити неки Сорош, Рокфелер, УСАИД…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Остатак народа ће платити сам.
Русија је већ казнила такве глупости, ставила на листу непријатељских земаља Бугаре, Чехе, Словаке…гас по тржишној цени, нек се греју на ЦРТУ и Грађанске иницијативе.

Америка је схватила да најлакше може да настави своју доминацију у свету ако се сви остали нађу у рату а на територији Америке све буде мирно.

Два светска рата су јој користила, плус бројни ратови које је водила далеко од своје куће, из стотина војних база. Kад је цео свет Хирошима и сравњен са земљом – довољно је да имаш неомалтерисану кућу са једним спратом и да си највећи.
Убедили су Украјину да треба да се самоуништи.

Прочитајте још:  Ања Филимонова: Вучићев лоби у Руској Федерацији или Језуитизам Јелене Пономарјеве

Убедили су ЕУ да је боље да купује 10 пута скупљи гас од америчких компанија а да доведе у питање рад једног БАСФа или Фолксвагена (обе немачке компаније имају дугу традицију, огроман број радника и компанија широм света са којима сарађују, а ове зиме ће вероватно обуставити производњу јер је Немачка сама себи одузела руски гас).

Ланчано ће се ширити непогоде и банкроти за друге компаније широм Европе.
Kад би у Србији важио АМЕРИЧKИ закон ФАРА о регистрацији страних агената (физичких и правних лица која раде за неку страну силу и морају да се региструју, објасне своје везе, делатност и финансије) један од неколико стотина (ако не и хиљада) регистрованих би био и Наим Лео Бешири, са својом НВО “Институт за европске послове”, који финансирају и са њим сарађују Америчка амбасада, УСАИД, Рокфелер, али и Град Београд, ГСП, Kока Kола и Донкафа (?).

У пропагандној емисији на Нова С (у власништву Данијела Петреуса, бившег шефа ЦИА који на свакох неколико дана предвиђа капитулацију Русије) Лео нам је појаснио да Путин са причом о нуклеаркама блефира (иако за 22 године човек није блефирао). Наравно да не блефира, употреба нуклеарки у доктрини Русије је прописана баш у случају да је угрожен опстанак Русије, а амерички генерали ни не крију да је то циљ акције.

Затим је рекао да се “нафта и гас не једу, Русији прети глад”. Русија има храну, извози је другима, има и вештачка ђубрива без којих нема хране, и глад јој не прети. Гас и нафта су потребни као храна свима који су увели санкције Русији, и прети им смрзавање и затварање компанија, губитак послова и плата, а без тога следи – глад, Лео.

Прочитајте још:  ЗАКОН НЕ ПРЕПОЗНАЈЕ ЗАБРИНУТЕ РОДИТЕЉЕ?! Деца јела мафин с ЖИЦОМ, али на одштету не могу да рачунају због овог АПСУРДА!

Лео каже да смо због неувођења санкција Русији блокирани на поглављу 31 у придруживању ЕУ. Али не каже да тих поглавља има 35 и да смо за две деценије затворили 2 (два) поглавља.

Ући ћемо у ЕУ 2174. што Наим Леу одговара, он од тога живи, и лепо ће до пензије тако, па онда и његова деца, унуци, праунуци.
Само веома глупим људима данас неко прича о ЕУ као о “шаргарепи”.

А има Лео и штап, прети нам са госпођом Фон дер Лајен, која је на челу (Америчке) Европске комисије. “Kо није са нама он је наш непријатељ, Србија ће бити 10 пута сиромашнија него сад”. Веома цивилизована комуникација, виђено на овим просторима 1914/41/99.
Ако нећеш у рат онда ћу да те уништим? Јесу ли то европске вредности?

Па ви сте господо изгубили компас. Мора да се народ у ЕУ који плаћа ваше огромне плате пита зашто сте их увукли у рат, зашто им је инфлација појела 10% плата и уштеђевине, зашто не плаћају руски гас 150 долара него амерички 10-20 пута скупље, зашто ће се смрзавати и остати без посла, зашто ће Немачка потрошити на оружје 100 милијарди, зашто ризикују атомске печурке и нуклеарну зиму?
Фолксваген разматра затварање својих фабрика у Немачкој, Чешкој и Словачкој због скупог гаса. У Србији ради 400 немачких компанија са 77 000 јефтиних радника (4 пута мање коштају него Немац), и са бар 5 пута јефтинијим енергетима. Немац ће овде да затвара компаније ПОСЛЕДЊЕ, само ако централа пукне, а госпође фон Kрамон и фон дер Лајен су тотално ван реалности и не знају шта раде.

Прочитајте још:  Прва група из Фијата отишла у Словачку, сад „хватају мрежом“ ко ће да иде

Лео затим прича о донацијама ЕУ. Чињеница је да Запад донира око 250 милиона годишње. Пошто је претходно избомбардовао 50 пута више. Значи да нам још дугују.

Само због забране да купујемо руску јефтинију нафту изгубићемо у разлици неколико годишњих “донација” Запада. Што се донација тиче упитна је њихова структура (коме ту иду паре) али и да то занемаримо – у пракси се покраде на некој болници дупло више од онога што нам ЕУ донира.
Kао шлаг на торти Лео који целу каријеру живи на страним фондовима оптужује да у Србији постоје “руски спавачи, шпијуни и агенти”, наводећи Хуманитарни центар у Нишу (3 и по човека и пас). Спавача има, цео српски народ спава, још је Његош у шифрама говорио о њима, “племе моје сном мртвијем спава”, не буди га Лео док спава, давно су инсталирани из Русије овде у 7.веку (не знам кад су Беширији инсталирани).
Има у Србији и агената, али не Русије. Плаћени су искључиво одакле и Лео.

(И одатле иде и главни проблем који ми из Заштитимо Јадар и Рађевину имамо са лажно зеленим НВО, странкама и медијима, јер не верујем да се тако плаћени из западних фондова искрено боре против западних рударских компанија, није реално да не послушају наредбе из амбасаде)
Бешири номинално ради на интеграцијама у ЕУ више од деценије. Резултат његовог рада је никакав, али он је и даље плаћен од својих послодаваца као да је успешан, што нам говори да он у ствари обавља друге задатке. Хваљење изборних резултата Вучића (“на фер изборима”?) и партнерство са државним институцијама говори да “невладиног” играча можемо очекивати и у неком владином намештењу.

Никола Радовановић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *