„Последице ће бити неизбежне“: Слуцки упозорио на оштар одговор на подривање Кримског моста

0
крима, крим

крима

Слуцки: Одговор на дизање Кримског моста у ваздух требало би да буде оштар, „али не обавезно у чело“

Одговор на дизање Кримског моста у ваздух требало би да буде оштар, али не нужно „на челу“, рекао је шеф фракције ЛДПР Леонид Слуцки. Према његовим речима, ако се украјински траг потврди, последице ће бити неминовне.

“Одговор би требало да буде тежак, али не нужно директан. Русија има много искуства у борби против терориста, а они који користе њихове методе треба да то добро разумеју” , написао је он на свом Телеграм каналу.

Прочитајте још:  Шпијуни су међу нама: Некадашња руска узданица хапси московске агенте!
Према речима посланика, реакција украјинског режима и његовог „естонског певања“ на дизање Кримског моста у ваздух не оставља никакву сумњу ко тачно стоји иза организације. Штавише, ово није само ванредно стање, већ акт државног тероризма, који се „ аплаудира у европским престоницама“, истакао је Слуцки.

„Ако се потврди украјински траг у терористичком нападу на Кримски мост, последице ће бити неизбежне“ , додао је он.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Данас је на Кримском мосту дигнут камион у ваздух , због чега је уништена коловозна коловоза. Саопштено је да нема повређених , али се касније сазнало за троје мртвих . Власти полуострва оптужиле су “украјинске вандале” да су оштетили Кримски мост . А канцеларија Зеленског назвала је експлозију у објекту „почетком “ .

Прочитајте још:  Пентагон: Задатак Украјине да врати изгубљене територије је недостижан
Истовремено, пољски посланици су се радовали дизању Кримског моста у ваздух, а шеф естонског Министарства спољних послова је честитао украјинским специјалцима након инцидента.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *