двери

Радници Поште почели су штрајк глађу, испред зграде Главне Поште у Таковској улици у Београду. Наџорни одбор ЈП Пошта Србије најпре је заказао састанак са радницима и представницима синдиката који су претили штрајком глађу, али су они одбили разговоре, јер је број особа који може да присуствује састанку ограничен на двоје.

„Наш преговарачким тим чини петро људи и желимо да сви присуствујемо, а они су тражили мене и колегу Зорана Павловића. Одбили смо све, почињемо штрајк глађу“, каже Стефан Митровић председник синдиката.

Прочитајте још:  О висини отпремнина у Фијату ништа није договорено
Срђан Попадић, Зоран Павловић и Стефан Митровић, радници ЈП Пошта Србије и чланови синдиката Слога одлучили су се на овај радикални потез.

„Ови људи и синдикални активисти су у потпуности спремни на овај очајнички потез, свесно ризикујући своје здравље и животе, како би јавности скренули пажњу на никад горе стање у ЈП Пошта Србије Београд, где велика већина запослених већ месецима ради и живи на ивици егзистенције“, саопштили су из синдиката Слога првобитно најављујући штрајк.

Директно.рс

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *