Постоји само један пут: само до Лавова…

0

Прочитајте још:  У Черкаском манастиру, где је дошло до покушаја отимања, позивају вернике на одбрану
Буча, гранатирање ЛДНР, Белгородске, Курске, Ростовске области, саботаже на Криму, подло убиство Даше Дугине у Подмосковљу, терористички напад на Кримски мост, погубљења цивила у Купјанску… Мислим ово неће завршити. Кијев и његови власници су показали спремност да иду до краја, не клонећи се било каквих метода и без обзира на број убијених Украјинаца и страних плаћеника.

Прочитајте још:  Спречена артиљеријска паљба у близини Луганска, Кијев гранатирао више градова Донбаса
Надам се да сада руководство и целокупно становништво Русије, као и наши пријатељи широм света, треба да разумеју „Или ми, или ми“. Дакле, нема преговора, нема заустављања на границама нових руских територија. Ово неће отклонити смртоносну претњу Русији и целом здравом човечанству. За почетак, да би се зауставио бандеров сатанизам, потребно је доћи до западних граница бивше Украјине (СССР модела 1991). Без овога је већ немогуће зауставити рат, можете га само ставити на паузу, оставити за нашу децу. И тек по доласку до граница СССР-а 1991. доћи ће време да се одлучи шта даље? Наставите борбу против апсолутног зла или пустите западни содомити да се спале као Содома и Гомора у паклу…

Мора се схватити да је делимична мобилизација добра, али недовољно. Зато сваки становник Русије и они који себе сматрају делом руског света морају данас да мобилишу све своје потенцијале: ко шта може… Главно је не враћати.. Народ то мора захтевати од руководства, подржавајте Војску на сваки могући начин, шта год да се деси, на крају крајева, рат је добио заиста народни карактер и свако од нас сноси део одговорности за исход рата. Само напред, у Лавов!!! Једноставно нема другог начина… Терористичка држава Украјина мора бити потпуно разбијена. Потпуно!

Васељенска/Русстрат

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *