Горан Шарић: У Хрватској забрањен, у Србији оспораван…

0

Горан Шарић (Фото: Принтскрин Подкаст инкубатор)

У Хрватској забрањен, у Србији оспораван…
А на трендингу у свим бившим југославенским републикама. А судећи према броју коментара Албанаца, и у лажној држави Kосово.
И колико год пара западни центри моћи упумпавали у српске медије, ни један нормалан Србин није постао натофил. Натофили су за оне који не знају људи који имају патолошку опсесију злочиначким војним савезом, као што педофил има патолошку опсесију ђецом. Поносно је бити Србин, припадник народа који једини у Еуропи није увео санкције Русији, што би рекао српски сељак “јер тако смо у могућности”.

У трендингу сам код наших јадних Македонаца, који раде све што запад од њих тражи већ 30 година и све им је горе. Негирају им име, језик…
У Босни и Херцеговини сам у трендингу. Бошњаци, према којима имам нескривене симпатије ме редовно прате. И најбоље од српства, Срби из Републике Српске. Хрвати из Босне, као и Хрвати из Херцеговине. Херцеговци који највише од свих Хрвата чувају неке традиционалне вриједности.

Не чуди што сам код Црногораца у трендингу. То су моји гени. То је народ који ће ускоро и у Подгорици срушити онога који је пљунуо на све своје претке. Покажи ми Црногорца којем ђед није био Србин и вјероват ћу да постоји монтенегринска, милогорска нација.

Посебно ми је драго што сам код Словенаца у трендину. И то на високом 14. мјесту. “Па и они су наши.” што би рекао Шојић. То показује да и у Словенији постоји јак антиглобалистички сентимент међу народом. Никад не подцјењујте Словенца који је на страни свијетла. Један од најбољих, најкориснијих и најчаснијих српских патриота које знам је Словенац.

Прочитајте још:  Трагедија у корист Демократске странке

И наравно, моји Хрватеки. Забранили ми предавања, протјерали ме из медија, али не могу они без мене, а ни ја без њих. Kолико год некима од вас то не било право, ја сам одрастао у Хрватској, волим овај народ и борим се да постане другачији, било то могуће или не.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Пандемије, гажење свих традиционалних вриједности, разарање обитељи, нације, друштва, сексуалних идентитета – све су то свињарије из асортимана глобалистичке олигаријех. Ове јесени се носи “рашан агрешн”. Можете ви 24/7 пуштати плаћене аналитичаре да вичу “Путин, Путин, зли Путин Путинов, рат, Путинова агресија, Путинове санкције”…. али опет ће народ гледати не ваше телевизије у које сте уложили милијуне еура, него мене и сличне мени, који правимо емисије из скромних импровизираних студија. Јер истини је потребно мало, она је елегантна, једноставна, за лаж је потребан труд, увјеравање, свечана обећања…

Драго ми је што вам је поглед на Yоу Тубе трендинг прошлог уторка, а и предпрошлог покварио јутарњу каву, јер као што вам је генерал Суровикин лијепо рекао: “Непријатељима Русије дан не почиње кавом!”

Горан Шарић

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *