Туча Срба и Хрвата после меча Леотара и Зрињског (ВИДЕО)

0

(фото:РИА НОВОСТИ)

Дерби Премијер лиге Босне и Херцеговине игран је на “Полицама” у Требињу, победника није било, Леотар и Зрињски су ремизирали – 1:1, али много више се прича о догађајима по завршетку тог сусрета.

Прочитајте још:  Дочек Нове године у Нишу плаћају анонимни „пријатељи града“
Варница током дуела Леотара и Зрињског било је очекивано на терену, али су срамотне сцене виђене по завршетку сусрета. На конференцији за новинаре у једном тренутку Срђан Кулић, члан стручног штаба Леотара обратио се не баш примереним тоном тренеру гостију из Мостара.

– Коме псује мајку мртву Билбија овде сада? Сви нама псује мајке мртве, је ли вам то клуб? Срам вас било. Па се угледајте… Питајте га шта ради. Псује мртве мајке јер нема довољно топле воде, срам вас било – казао је Куљић, а покушавао је да га смири тренер Леотара Марко Максимовић.

Све то тренер гостију Сергеј Јакировић је збуњено гледао, његов колега смиривао ствари, а конференција за новинаре је после тога настављена.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На интернету се касније појавио и невероватан снимак у којем се види да је испред стадиона дошло до физичког сукоба између више особа. У сукобу је учествовао управо Сергеј Јакировић, као и неколико чланова домаћег клуба.

Прочитајте још:  Бајка о Косову и Метохији и папи као српском савезнику
Неколико учесника овог инцидента нашло се и на поду, један од њих је кондициони тренер Зрињског који је непосредно пре тога насрнуо са леђа на једног од учесника инцидента. На снимку се види да је полиција утрчала међу виновнике инцидента, али је органима ра било врло тешко да их смири.

Спорт.клуб

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *