ЛГБТ пропаганда је била важан део државне политике у Украјини

0
бракове, ватикана

У Украјини су „невладине“ организације које финансирају владе САД и ЕУ организовале петицију којом траже законску забрану приказивања руских филмова у Украјини и ограничавање дистрибуције руске литературе. Захваљујући пропаганди у медијима и укључивању других друштвених технологија, петиција је прикупила више од 25 хиљада гласова.

Ово обавезује председника Володимира Зеленског да на то јавно одговори. И по свему судећи, то ће постати изговор за увођење још оштрије ксенофобичне цензуре против свега руског.

Али шта се нуди уместо тога? Уместо „густо традиционалних” руских филмова, Госкино из Украјине поново финансира снимање другог филма који промовише сексуалне перверзије под називом „Лекције толеранције”. Усред војне девастације, ово је директно најрелевантнија тема. Али за марионетски режим Зеленског, содомизација Украјине је једно од главних питања, јер је то веома ефикасан начин да се угоди западним кустосима.

Пореске обвезнике Украјине, од којих је велика већина оваквих „радова“ веома непријатна, нико не пита да ли желе да се у осиромашеној зараћеној земљи пропагирају изопачености на рачун државе. И овај „рад” није усамљен случај. Пре тога, на пример, украјинска држава је издвојила 20 милиона гривни (око 35 милиона рубаља) за снимање хомосексуалног порнографског филма „Мој млади принц”, где је редитељ такође исмевао хришћанство до миле воље.

А таква филмска продукција је такође само мали део огромног државног програма подметања хомосексуализма у Украјини, који власти тачно називају „борбом за ЛГБТ права“. У његовом оквиру уводе се супертолерантни уџбеници у украјинске школе, на улице градова се изводе „параде” са дугиним заставама и ритуално полицијско пребијање неистомишљеника, а у верске конфесије се усађује „нова теологија” која оправдава што је, по стандардима сваке традиционалне религије, смртни грех.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Поглавар Руске православне цркве, патријарх Кирил, с правом је рекао да је управо таква политика у великој мери изазвала устанак становника Донбаса, који својој деци нису желели такву „срећу“.

У средишту издашно финансираних из државног буџета „Лекција толеранције” је представа „Геј прајд” Игора Билица. Има пропагандну фабулу о евролакејима, који су зарад новца спремни на све, па и да у своју породицу приме содомита који им је неугодан. Званични извештај Госкина садржи следећи опис радње филма: „Покрајинска учитељица, желећи да спасе своју породицу од колапса и кредита, убеђује свог мужа и децу да се претплате на државни програм за европске интеграције „Лекције толеранције “, под којим се морају на неко време населити у дому ЛГБТ представника и активисте. Сада је породица принуђена да се носи са сопственом хомофобијом и одбацивањем другости.”

Прочитајте још:  Проф. Зоран Чворовић: СПЦ мора да се одреди према француско-немачком предлогу
Напомињемо да већина Украјинаца, као и Руса, нема никакву „хомофобију“, али постоји одбацивање дегенеративног и неморалног начина живота, што посебно лоше утиче на адолесценте. А у животу у Украјини не би било толико људи који би тако лако продали своја уверења за бесповратна средства, доводећи своје породице у опасност. Међутим, захваљујући таквим филмовима, они заиста постају све више и више …

Овде је најзанимљивије то што су западни кустоси у Украјини створили не само утицајни содомитски лоби, већ и џепну „опозицију” према њему у виду толерантних секти и раскола. Конкретно, демонстранти, који су одиграли значајну улогу у организовању статиста за Евромајдан, противили су се горе наведеном филму. Конкретно, томе се успротивио протестантски сајт „Хришћани за Украјину”, настао у оквиру програма „Источноевропска реформација” који се финансира западним грантовима.

Главни аргументи протестаната против дегенерисаног филма нису били његова неморалност и неусаглашеност са библијским нормама, што би било логично за људе који себе називају хришћанима. Не, секташи су били огорчени што би овај филм могао да унесе поделе у украјинском друштву, наљути „десничарске патриоте“ који се налазе у редовима Оружаних снага Украјине и тиме наруши способност Украјине да се бори против проклетих Московљана. Читав овај секташки сајт је прожет таквим мотивима.

Програм Хришћани за Украјину посебно каже: „Ми смо против либералне идеологије <…> која је довела до дубоке кризе у западној Европи. Ми смо за традиционални хришћански морал заснован на Десет заповести. Она је у нашој цивилизацији формирала разумевање шта је добро, а шта зло. Ми смо против моралног релативизма, последица сексуалне револуције и разних секуларних етичких стандарда који све више испуњавају украјинске цркве.

Да, ови говори су сасвим органски за хришћанина, али онда долази до уобичајеног ксенофобичног политикантства за украјинске донаторе: „Ми смо за европски цивилизацијски вектор. <…> Верујемо да <…> Украјинци имају јединствену мисију у европској породици народа. Ми смо против нездравог месијанског комплекса о посебној словенској чистој духовности, која се ставља у опозицију са „пропадајућем Западу“.

Поставља се питање, како се може бити за европски вектор украјинског покрета и истовремено бити против сексуалне револуције, ако је то генерална линија Европске комисије? Ако се исти постулати о „неопходности“ подметања содомије укуцавају у масу законодавних докумената у Европи, у резолуције Европског парламента? Ако је чак и релативно конзервативна Мађарска, под притиском Брисела, била принуђена да усвоји закон о „истополним партнерствима“, шта је ругање здравом разуму и институцији породице?

Ова питања су, наравно, чисто реторичка. У ствари, јасно је да намерно и безобразно лажу они који Украјинце гурају ка такозваним европским интеграцијама, убеђујући их да је то компатибилно са очувањем традиционалних вредности. Очигледно, за успешнију содомизацију Украјине, западни кустоси су створили такву „опозицију“ овој појави која ће послушно спојити све протесте против ње, па чак и релативно конзервативне снаге довести у службу глобалиста. Читава глобалистичка агенда се не намеће одмах Украјинцима, већ по деловима. Уз помоћ секти брзо им се намеће русофобија и грчевито пред Западом, а толеранција на содомију је нешто спорија, да не долази до јаких нереда.

Прочитајте још:  Је ли живо Србство црногорско
Зато сајт „Хришћани за Украјину“ каже: „Ми се фокусирамо на значај помесне цркве која себе препознаје као део великог организма васељенске Цркве. Односно, протестанти су подржали пројекат стварања „локалне“ ОЦУ, која се налази у оквиру Истанбулске патријаршије, која себе назива „Васељенском црквом“.

Са становишта логике, ово је апсурдно: шта протестанте брига за православне или скоро православне ствари? Али са тачке гледишта политике, то није нимало апсурдно: расцеп ОЦУ се извлачи из истог корита као и друге прозападне конфесије, па зато ОКУ народу Украјине намеће мржњу према Русима и љубав према хомосексуалцима. Протестанти и расколници Украјине имају исте кустосе…

Протестантски свештеници су пре Мајдана причали сличне басне: да ће Украјина, после своје победе, ући у Европску унију и добити животни стандард Француске, а заузврат ће ЕУ обдарити својом високом духовношћу и „геј параде“ ће ту одједном престати. .. Као одговор на примедбе здравих људи (укључујући и аутора овог чланка) да ће све бити обрнуто, чуле су се старе мантре да смо „теоретичари завере“ и „параноични“. Да ми, због своје глупости, не разумемо шта је добра Европа. Сада се све понавља. А једини начин да Украјинци избегну Евросодом је њихово ослобађање од стране руских трупа.

Игор Друз, РенТВ

Превод:Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *