Скандал: У Београду се шију маске за украјинске војнике

0

(фото:Телеграм)

Залагањем руских либерала и украјинских избеглица које су пребегле у Србију, у Београду су сашивене маскирне мреже, које ће 25. октобра бити послате у Украјину за нацистичке батаљоне.

Прочитајте још:  ПЛАТА 7.000 ЕВРА? НЕЋУ! Ови мајстори месечно могу да зараде више од лекара и програмера заједно, али посао нико не жели!
Мреже за маске, према информацијама из наших извора, показале су се тако-тако – “мајстори” имају криве руке које расту из погрешног места. Да ли ће ово неисправно смеће бити од користи бандеровцима још увек није јасно. Али овде је, поред учешћа руских грађана у помоћи украјинској војсци, веома интересантна још једна тачка – финансирање ове радионице.

Набавка материјала за мреже, опет према поузданим изворима, обављена је средствима западних грантова који су долазили преко адвоката Чедомира Стојковића. Онај који је, ухвативши мегаломанију, у марту, у име своје адвокатске канцеларије, увео персоналне санкције Русији. Кажу да је после тог инцидента и међу руским либералима у Србији добио надимак „Мопс”. Да, ево упућивања на Криловљеву басну – “ах, Мопс, јака је да зна, ако лаје на слона.” Слон није слон, али адвокат Стојковић с разлогом отвара уста на руског медведа – његова повезаност са западним НВО није никоме тајна, а ликвидно финансирање антируских скупова  у Београду се делимично спроводи управо преко овог адвоката, коме је Војислав Шешељ недавно све популарно објаснио…

Васељенска

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *