Додик: СНС од Србије направила лидера у региону

0
додик

Додик и Вучић (Фото: Tanjug / INSTAGRAM / buducnostsrbijeav / an)

Лидер СНСД-а Милорад Додик честитао је председнику Српске напредне странке (СНС) Александру Вучићу и свим њеним члановима и симпатизерима 14 година од оснивања и истакао да је СНС данас најснажнија политичка организација у модерној Србији, која је реформисала земљу, остварила резултате за понос и од Србије направила лидера у региону.

„Сарадња Републике Српске и Србије служи на част и понос нашег народа, који ове тешке дане преживљава заједно и сложно. Ваша посвећеност и преданост учинили су од Србије земљу у коју смо сви загледани, а примјером добро организоване партијске структуре подигли сте лествицу практичног политичког деловања и рада. Времена која су испред нас тражиће пуно мудрости, стрпљења и одлука које неће бити лаке ни једноставне“, истакао је Додик, пренела је Срна.

Прочитајте још:  Србија и Српска захваљују Кини
Он је оценио да је СНС, партија на чијем челу је Вучић, и држава коју води у другом мандату на месту предсједника, његовом личном умешношћу и стратетегијом спремно одговарају овим задацима и изазовима.

„Желим Вам да тако и остане и да своје идеје и визије остварите, чувајући српски народ ма где се он налазио, не питајући за цену, нити за лични комфор. Вама лично, такође, желим добро здравље, као и свим члановима и симптизерима Српске напредне странке, као и свим грађанима Србије. Живела Српска, живјела Србија!“, поручио је лидер СНСД.

Политика

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *