Све што нормалан човек не може да замисли овај нарко картел на власти још и спроведе

0

Дубравка Негре

Не видех Зорку па помислих у први мах да можда Хил још није аминовао, а он само стару Зорку заменио новом, млађом, свежијом и врло вероватно још гором.

Мадам Дубравка Ђедовић Негр нова је министарка рударства и енергетике. Судећи по биографији која је на све стране, за појмове власти и владе нам, рекло би се преквалификована. Међутим, овде квалификације нису битне ни кад преливају, као у овом случају.

Битно је знати да нам мадам долази из бездушног и немилосрдног банкарског света који планету успешно завија у црно, па кад се томе дода тзв. инвестиционо банкарство и онај „развој“ за нас сиротињу којима се стално трља на нос како смо „неразвијени“ јер смо глупи а не да смо сиромашни јер нас инвестициони фондови и банке краду преко капиталистичких пројеката.

Битно је још знати да овој мадам енергетски сектор није стран јер јој је отац био међу првима који је истраживао нафту у СФРЈ са све Американцима, те да се у њеној биографији спомињу тобожњи зелени и одрживи пројекти, тако да она може на равној нози са Зорком да черупа ресурсе, а зна и како банке раде.

Америка се у њеном животу не појављује само тако, кроз пословне партнере некада њеног оца, него и касније, када мадам одлази у Америку и ради за озлоглашени ЦНН и при том добија награду за извештавање о рату у Авганистану а знамо сви како то ЦНН ради, и све то се дешава одмах након 2000. и чувених „промена“ код нас. У својим изјавама хвали и Ђинђића и после свега наведеног, то више и не може да нас зачуди, као и њене изјаве да ће да ради на евроинтеграцијама. Дакле, још једна противно вољи народа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Вучић и Боцан-Харченко о Космету, дијалогу и економској сарадњи

И на крају, она јесте део Брнабине и Вучићијеве владе која вероватно неће преживети више од једне зиме и са тим сазнањем било би јој најбоље да покуша да опорави ЕПС што би требало да зна, ако је све наведено о њеном образовању и тачно.

Министарко, ову објаву можеш сматрати како год хоћеш, кафом сиктерушом, објавом рата, искреном недобродошлицом, заведи и утефтери како год желиш, само у Рађевину не дирај, не прилази, не изговарај и не помишљај.

Остало је још места и још кандидата али и да ревизор Хил да коначну реч, па ћемо сачекати да видимо какве аветиње су још спремили.

Марија Алимпић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *