Монтенегрини лелечу, још увијек не знају гдје су: Црна Гора Вучићева окупирана територија!

0
ђукановића

Мило Ђукановић (Фото: predsjednik.me)

Док Мило ћути и лети по Европи, његови медијски активисти већ пети дан лелечу и запомажу! Када отвориш њихове портале дође ти да пустиш сузу, јер су толико ожалошћени и толико не знају шта да раде, па ми их је нешто жао. Очекивали су да њихова европско-грађанска перјаница у Подгорици задржи власт, па да остану гдје су и да мирно примају мјесечне апанаже, али им је стварност опалила такав шамар да још не могу да се опасуље! Ударају лијево, десно, сви су им криви, не крију да су љути на грађане и сумњају у њихове менталне карактеристике, радо би да их замијене, јер обични смртници не мисле својом, него Вучићевом главом и тако то и још понешто и свашта и ко би све то прочитао и разумио!

Једно је сигурно. Пораз на локалним изборима Монтенегрине је избацио из ципела, губитак Подгорице раван је смаку свијета, а ороштај од власти и привилегија још увијек им не иде у главу и ето већ четврти дан се питају куда ће и шта ће када ДПС апанаже пресуше!

Јутрос је Андреј прогласио Црну Гору Вучићевом колонијом, док извјесни Калезић смишља наредне кораке такозване суверенистичке опције. И увијек ми је ова њихова крилатица о суверенистичким странкама била некако рогобатна и промашена! Уколико су они суверенисти, шта су онда ови други! Кажу суверенисти да су они други унионисти, односно да желе да предају на тацни Црну Гору некој другој држави (читај Србији)! Ево се крећем деценијама међу, како кажу суверенисти, унионистима и не чух од њих ниједном да желе да државу позајме некој другој држави или да је издају на реверс Србији, Вучићу или неком другом! Чуј суверенисти, само њима је до државе, док је сви остали продају! Нешто много има тих униониста или продавача државе и како се ови суверенисти не упитају да ту нешто не штима и како ћете бити суверени у држави у којој је толико униониста? Мислим да су самопроглашеи суверенисти суверени таман као што је миш суверен испред мачке и да ни они сами не знају у којем су колу и од чега су они зависни или независни!

Прочитајте још:  Злочини бугарског окупатора у Сурдулици 1915-1918

И док Андреј каже да ће у к…. бити онако како кажу вељесрби и то му је најјачи аргуменат за лелекање над Црном Гором, овај други, Калезић, сугерише наредне кораке тобожњих, напријед поменутих суверениста! Овог првог није тешко схватити, све вам је код њега у к…., али код овог другог неке ствари су нејасне, Уколико сам добро схватио он би да европски и НАТО пут потврде грађани и да опредјељење за те стазе бране обични смртници, а не политичари. Могуће да не схватам овог другог, јер и њему је изгледа све пошло по к…., па је тешко све то похватати!

Углавном, Монтенегрини једва дочекају вече, јер ноћу не спавају! По Андреју и извјесном Калезићу препознају се непроспаване ноћи и посјете ноћних демона! Онда и не чуди што се ујутру истресу на првога на кога наиђу, а то су изгледа несрећне тастатуре које све трпе и истрпе. И таман су таква поменута лелекања и кукања Монтенегрина! Истреснути дјелови стварности које више нема! Дошло је ново вријеме! Надам се!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *