“ПРГАВА ЈЕ И ЧЕСТО СЕ СВАЂА СА KОМШИЈАМА: Сусед о Мирјани Kарановић након инцидента са старицом (82)

0

Мирјана Карановић

Kомшија глумице Мирјане Kарановић, против које које је јуче поднета кривична пријава, јер је како се наводи, одгурнула комшиницу С. С. (82) која је пала, а услед пада задобила тешке телесне повреде, констатоване од стране лекара, проговорио је за домаће медије, те истакао како је глумица наводно “незгодан сусед”.

– Нисмо чули шта се десило у конкретном случају, али знамо да је Мирјана та која је често актер свих комшијских свађа – каже један комшија за “Kурир” и додаје:

– Помало је пргава и незгодна када се посвађа с неким, а све су то проблеми везани за комшијске ствари. Љути се што заједнички простор у згради није очишћен, што је неко бацио неке ствари или оставио где не треба, увек нађе разлог да заподене свађу. Често је и најгласнија када имамо кућне савете и састанке. Својевремено се љутила и на комшије које су хтеле да зидају зграду поред наше.

С друге стране, глумица је за домаће медије испричала да је у питању сплет несрећних околности, и да се се догодило када је С. С., комшиница њене мајке, дошла на њена врата.

– Захтевала је да мајку пошаљем у старачки дом. Није је занимало да ли она жели да оде тамо или не, једноставно је то захтевала. Њен син је био све време поред, смиривао је, говорио да треба да иду. Рекла сам да немам шта да разговарам с њима. Не разумем зашто су долазили и оптуживали ме да не бринем о својој мајци, кад то није тачно. Не знам шта је у глави те жене и људи генерално – рекла је узнемирена глумица, па наставила:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Европске одлуке празне џепове српских дужника

– О мојој мајци брину две жене које долазе пре и после подне, сваки дан, јер ја не могу да стигнем. Жена је почела да говори да је моја мајка луда, да ће их све запалити. Моја мајка јесте пре неколико дана заборавила да искључи ринглу и осетио се некакав дим у згради, али од тада моја мајка више не укључује шпорет. Ја сам то и рекла тој жени, али ме није слушала.

Након расправе између С. С. и глумице, старица ју је, како каже глумица, ухватила за рукав, што је расправу одвело у потпуно други смер.

– Није одустала и наставила је да виче, повукла ме за мајицу, иако јој је њен син говорио да се смири. Све што се десило било је стварно несрећен стицај околности. Само сам хтела да она помери руку којом ме је држала, а она се у том моменту саплела и пала. Нисам то урадила намерно! Подигла сам је и сачекала с њеним сином Хитну помоћ – објаснила је Мирјана за “Kурир”.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *