Непознати дронови осматрали положаје Војске Србије, Вучић издао наређење да се подигну „мигови” и униште непријатељске летелице

0

(Фотографије Министарство одбране)

Председник Србије и врховни командант оружаних снага Александар Вучић издао је данас званичну наредбу да све непријатељске беспилотне летелице на територији централне Србије буду моментално уништене.

Вучић се на овај корак одлучио након инцидента који се десио на подручју изнад Мердара и у околини Рашке, када су непознати дронови осматрали касарне и положаје Војске Србије, јављају београдски медији.

Прочитајте још:  Чеда Јовановић осим што краде и лаже: На Харвард ове године примљен 1 студент из Србије и 5 из Русије
У циљу спречавања даљих непријатељских активности подигнути су српски “мигови 29” у акцији праћења и евентуалног напада на непријатељске летелице. Недуго затим, уочени објекти напустили су ваздушни простор централне Србије, а да то нису учинили, били би уништени јер је врховни командант издао наређење да се одмах дејствује противваздухопловним оруђем.

Политика

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *