Дизање приправности војски Србије је обично замајавање јавности

1
вучић, србине, србије, косова

(фото:Танјуг)

Неадекватан одговор војске Србије за решавање административног проблема створеним не-компететношћу АV-a

“МАКСИМАЛНА спремност снага за брзо реаговање – 72. Специјалне бригаде за специјална дејства и 63. падобранске бригаде, као и појединих јединица Копнене војске – окосница је проглашеног повишеног нивоа борбене готовости Војске Србије“ – пишу Новости. Ово није први пут да је нелегитимни председник Србије, АV, подигао ниво војне спремности (нелигитиман, јер је административно одсeкао КиМ од Србије при задњим изборима с почетка априла ове године – противуставно, АV није омогућио Србима са наше јужне покрајине да учествују у гласању и тако је себе и све своје пајташе, целу Скупштину, ставио изван Устава Србије и опечатио као илегитимне),

Али, овај пут, дискрепанца између узрока проблема што је нерешено административно питање око таблица и понуђено вучићево решење у облику војске, постаје, нажалост, не само тужно него и шизофрено. Јурити јефтине мини-дронове с миговима, уместо их обарати с пушкама с земље… и то је слика холивудског шоyа за “глупе“. Само варка – иста онаква каква је спремљена за paradu srama које као није било!
Пошто је довео народ Србије у ову позицију, где смо “стерани у ћошак“ (како је сам рекао), АV сад с војском хоће да реши оно што није хтео ни да помене пред Г-ђом Фон ден Лајен? Јер, он, “паметњаковић“ (психопатолошки гледано: нарциста ) није хтео да се “жали и кмечка пред представницима ЕУ како то шиптари чине“!?

Он се не жали, јер он дозвољава сва малтретирања и сав терор! Огромна листа злочина против срБског народа никада није видела светлост европских лампи – јер, АV “се не жали“, према сопственим речима. Tако, он је бољи од шиптарских кукумача (према сопственом умишљању). Чак ни у Уједињеним нацијама, АV није изговорио оно што је морао – поднети листу не само шиптарских злочина него и оних почињених од хрвата, босанских муслимана и црногорских папољунаца.

Прочитајте још:  Шиптарски несташлуци замарају чак и њихове немачке покровитеље

Дизање приправности војски Србије је обично замајавање јавности – кукавица АV никада није ни помислио да се КиМ може бранити. Све што каже, смрди на невиђену велеиздају и страшне, нормалним људима незамисливе манипулације. Његов подругљив тон исмејава све Србе, руга се здравом разуму и мафијашки се односи као сваки нарциста према жртви коју ми представљамо — психопатски “председник“ види у нама само противнике ( “зај.б.аче). Ми смо му проблем, јер је сигуран у своју награду од стране сотонског 3апада – после свих издаја наших интереса, заиста је заслужио своју “Nobelovu награду“. Од како је Жулијан Асанж објавио Београдске каблове у којима се види кога овај болесни манипулатор служи, па све до данас, одрадио је је невероватан посао за агресоре који су нас бомбардовали, отровали, осиромашили, понизили и опљачкали. Зато, актуелни административни“ проблем и постоји.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Није Тачи завршиo у Хагу због наше дипломатије! Захвалимо Дику Мартију, кога нико у Србији не сме да помене. Док албанска скупштина предвођена Еди Рамом, тражи да се извeштај овог слепог швајцарскох адвоката повуче, иако га је Eвропски савет усвојио још 2010. године, дотле АV шаље српско млеко, жито, храну… за ову изразито непријатељску земљу која рачуна на даљу пљачку наших добара. То је сасвим изразито АНТИ СРБСКА СПОЉНА ПОЛИТИКА.! Pro-siptarska !

Док се велеиздајник невиђеног калибра не скине с државног врха заједно с нелегитимне владом – нема адекватног решења за Србију ни на једном једином пољу државне делатности.

“Нека борба буде непрестана“

Др мед Јасмина Вучић Пеев

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *