КУКАВИЧЈА ПОНУДА: Курти сменио Ђурића, хоће да постави другог Србина

0
косова , приштине

Шиптарски злочинац Аљбин Курти сменио је Ненада Ђурића, командира Регионалног полицијског директората Север, јер није желео да иде против свог српског народа и сада на то место планира да постави другог Србина – Милорада Ћорца, сазнају Вечерње новости.

Сви Срби са Косова и Метохије од Ћорца траже да он ту кукавичју понуду Куртија не прихвати, а већ сутра ће се знати каква ће његова одлука бити.

Подесетимо, јуче је суспендован регионални директор Северне Митровице Ненад Ђурић, који је осумњичен да је починио кривична дела “саботажа” и “позив на отпор”, наводи се у саопштењу Полицијског инспектората Косова.

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић овим поводом одржао је коференцију за медије и том приликом рекао да је Аљбин Курти донео ту одлуку само због тога што је стао у одбрану српског народа на КиМ.

– Наиме, разлог због чега су сменили Ђурића је тај што је директор директората на северу КиМ стао у одбрану и заштиту својих колега, старешина, Срба, који су донели одлуку заједно са градоначелницима четири општине на северу КиМ и Српском листом да не издају никакве писане укоре возачима “КМ” регистарских таблица.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *