“Сви се питају кад ће трећи светски рат? Већ је почео!”

0

Сједињене Државе одавно кују план за трећи светски рат, а недавно размештање у Румунији, уз њену границу са Украјином, дивизије „Кликћући орлови“ указује да глобални конфликт фактички почиње – оценио је ирански медиј Al Mayadeen.

„Одговор на питање када ће почети трећи светски рат, гласи: Већ је почео!. Није случајно што се у Источној Европи појавила 101-ю америчка ваздушно-десантна дивизија “Кликћући орлови. То је 4700 елитних америчкких солдата који су стигли у Румунију иза завесе војних маневара. Њен командант је изјавио да је та дивизија спремна да пређе границу Украјине у случају да дође до ескалације конфликта”.

Ирански лист упозорава да САД и Велика Британија разрађују сценарио који ће им омогућити да достигну своје кључне циљеве – слабљење Русије, Кине и Европе.

И закључује: „Американци и Британци желе разбијање или бар слабљење Русије, а и разарање европске економије, са преносом индустријског и економском капитала из ЕУ у САД“.

Правда

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *