Бачен Молотовљев коктел на кућу Срба код Грачанице

0
космет

(фото:Правда.рс)

На кућу породице Трајковић из Кишнице недалеко од Грачанице вечерас је бачен Молотовљев коктел, јављају српски медији на Косову и Метохији.

У инциденту који се догодио око 20 часова није било повређених, а полиција обавља увиђај.

Прочитајте још:  РАМА: Желим да уклоним границу и са Србијом
Зоран Трајковић испричао је за РТВ Грачаница да су се прво зачуле сирене аутомобила испред куће, а потом и ударац у врата.

„Ми смо изашли и видели да су бацили Молотовљев коктел. Одмах смо позвали полицију, чекамо и екипу форензике да стигне“, рекао је Трајковић, који је у кући био са својом шесточланом породицом.
Он је истакао да су сви узнемирени, а нарочито његова трудна супруга и трогодишњи син.

Ово није први напад на породицу Трајковић, пошто је пре неколико месеци на њиховој огради исписан графит УЧК, а пре две године Зорана је напало неколико комшија Албанаца, пренео је Танјуг.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нови напад последица Куртијеве антисрпске политике

Прочитајте још:  Александар Вучић: Нови француско-немачки предлог није побољшан у делу који је најважнији за нас
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић рекао је вечерас, након разговора са Зораном Трајковићем, да је тај напад последица мржње и антисрпске политике премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија.

“Управо сам разговарао с домаћином Трајковићем на чију је кућу у насељу Кишница вечерас бачен Молотовљев коктел. Он и породица више пута су били на мети албанских екстремиста. Овај напад је последица мржње и антисрпске политике Аљбина Куртија који овакве терористичке нападе подржава”, написао је Петковић на свом налогу на Твитеру.

Спутњик

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *