Београд: У наставку акције “Армагедон” због малолетничке порнографије ухапшене четири особе

0
убити

Man on the chair in Handcuffs. Rear view and Closeup ,Men criminal in handcuffs arrested for crimes. With hands in back,boy prison shackle in the jail violence concept.

У наставку акције “Армагедон” због малолетничке порнографије ухапшене четири особе.

Припадници МУП-а у наставку акције “Армагедон” ухапсили су четири особе због постојања основа сумње да су извршиле кривично дело приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију, док ће против четрдесеттрогодишњег мушкарца, за исто кривично дело, бити поднета кривична пријава у редовном поступку.

Ухапшени су Г. С. (39) из Београда, К. Т. (20) из Ваљева, З. Б. (57) из Суботице и В. М. (39) из Новог Сада.

Прочитајте још:  Ужас у Александровцу: Избо ножем трудну супругу!
Они се терете да су у дужем временском периоду преко интернета, као и преко апликације вибер преузимали, складиштили на својим уређајима и делили садржаје настале искоришћавањем малолетних лица у порнографске сврхе.

Полиција је приликом претреса станова осумњичених, у њиховим рачунарима, пронашла велику количину видео-клипова и фотографија сексуалне експлоатације деце од пет до 14 година, као и поруке непримерене садржине којима су полно узнемиравали децу и малолетна лица.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Синдикат Запослених Полиције: Све наше грађане вратити у Србију
Осумњиченима Г. С., К. Т., З. Б. и В. М. одређено је задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.

Н1

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *