Ко не сме да спомене КОРС и ЗАШТИТИМО ЈАДАР И РАЂЕВИНУ, а посебно РАЂЕВИНУ, ту нису чиста посла

0

Није да вам нисмо рекли да је релативизација следећа фаза.

Ево, сад ће оно што га је СНС поставило да преузме све еко искрене борбе да вам објасни да може и пољопривреда и рударство. Како? Лепо, кад кажу из амбасада има да може.

Свако ко подржава ово директан је саучесник отварања рудника (у множини) у Србији, био свестан тога или не.
Редовно се као сигурни кривци српске пропасти наводе најстарији, најсиромашнији и тзв. неписмени.
А како се зове кад тзв. писмени наседну на лика који има радног стажа колико и Вучић а кога сам СНС постави на место председника обора за животну средину?

Дакле разлика између тзв. неписмених и гладних и тзв. писмених и ситих је у шареном целофану, кога код Вучића и шефова му има на метре, за све лажњаке које вам подмеће.

Тог истог Ћуту који сад просипа еколошке стандарде à la Крамон здушно подржава госпођа Парлић из Народне којој смо Звездан и ја данима па и ноћима цртали проблеме пројекта (изгледа узалуд јер много јој се информација измиче и не да изговорити) а она лагала јавност да су тужбу против Рио Тинта, Брнабе и Зорке поднели само они из Народне, не спомињући ни Звездана ни мене. И све вам то изгледа у реду зато што вас мрзи да прочитате и да размислите. Више воли народ да чује две пароле него ‘леба да једе и да сам нешто предузме. Навијачки дух ће последњи да умре у овом народу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Да ли то заправо значи да се Јеремићева странка ставила у службу Ћуте и СНС-а ? Реторичко питање, шта нас брига у чијој су служби сви они кад у народној нису.

Прочитајте још:  "Градоначелник" С. Митровице: После забране градње станова, отварања моста, сад ударио на пиљаре

И ово је тек почетак, кад већ “народни” посланици неће да вас обавесте о СВЕМУ, ми хоћемо.
Запамтите, ко не сме да спомене КОРС и ЗАШТИТИМО ЈАДАР И РАЂЕВИНУ, а посебно РАЂЕВИНУ, ту нису чиста посла јер то значи да не смеју да изговоре та имена. Разлога су два: забрањено им је и заиста не смеју због нас.

Што се тиче стандарда могу да вам кажем да су и гасне коморе рађене по неким стандардима и нацртима. СС јединице у којима су били Крамоново, Бербокови, Шолцови и осталих скотова ђедови, такође су имали стандарде док су убијали по Рађевини, Јадру и Мачви наше ђедове и тек рођену српчад.

Ово стандарди можда пролазе код оних који не разликују рудник и апотеку, нико овде није случајно.
Стандарде имамо и ми Рађевци, и високе критеријуме што смо и показали не мешајући се са сваком будалом у шушкавом целофану.
Ко нам дође у Рађевину разјаснићемо се о тим стандардима и гледаћемо да буде еколошки.

Делује вам грубо текст? А шта сте мислили, да ћемо да ћутимо да вам се не истопи Снешко од истине док се наша земља и животи распарчавају и док Ћута спрема стандарде за преко 700 стабала шљива мог детета? Па није му то оставио Ћутин деда, него наши прађедови.

Рудника неће бити. А стандарде ћемо се трудити да применимо, мада затвори ће бити мали, мораћете да се нагурате. Свако ко не стане, зна се – правац борски рударски копови. Оног антропоида Захаријева ћемо добро да платимо да вам буде шеф. Што сте кували, кушаћете.

Прочитајте још:  СВЕ СЕ ДОГОВОРИЛИ! Дробњак потврдио фарсу Вучића и "Рио Тинта" (ВИДЕО)

Марија Алимпић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *