БРИТАНСKИ ПОЛИТИЧАР НА ТВИТЕРУ KРИТИKОВАО ПОНАШАЊЕ Шиптара У ЛОНДОНУ

0
шиптара

Након јучерашње објаве на Твитер-у британског политичара Најџела Фаража који се пожалио на понашање Шиптара у Лондону, уследила је салва циничних и саркастичних коментара.

Британски политичар Најџел Фараж поставио је на твитеру видео клип на коме се види како су Шиптари обмотали споменик Черчилу албанском заставом током протеста у Лондону.

Фараж је у твиту написао да “Ови људи не маре ни за нашу земљу ни за жртве из прошлости. Ово што се данас дешава у Лондону је срамота!“

Твитераши су засули Најџела коментарима у којима позивају на НАТО интервенцију, посредовање УН, захтеве да Тирана и лондон седну за преговарачки сто и све реше мирним путем, подршку независној области Лондон-Дарданија, итд.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Неки су успели чак и да исцртају мапу Републике енглеског Kосова.

Док су поједини твитераши захтевали да се одржи референдум о самоопредељењу Албанаца у Британији.

А било је и захтева да се Лондон бомбардује како би се заштитио албански народ.

Да ли је политичар Најџел Фараж разумео сарказам твитераша или је помислио како је све отишло дођавола када се због илигалних миграната доводи у питање суверенитит Велике Британије, видећемо у његовим реакцијама на твитеру.

Фараж је иначе познат као оштар критичар власти у лондону, које су дозволиле готово неометан рад албанских криминалних група, које преко Ла Манша превозе илегалне мигранте у Британију.

Све врећи број Албанаца илегално преко Ла Манша улази у Велику Британију, што је избезумило њихову владу, а о чему најбоље сведочи изјава министарке унутрашњих послова Суеле Браверман, која је упозорила на то да је Енглеска “под инвазијом”, будући да је од 40.000 миграната њих 12.000 дошло из Албаније.

Прочитајте још:  Официр из Канаде хоће да сведочи: Албанцу који је разнео српски бус жена у пити донела клешта, ЦИА ПОМОГЛА БЕГ!

Хyпетв

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *