Руски аналитичар прокоментарисао Вучићеву изјаву о Херсону: Није на Вучићу да учи Москву

0
вучић

вучић

Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је повлачење руских трупа из Херсона. Политичар је признао да се његова првобитна прогноза показала погрешном: веровао је да ће „Руси пружити већи отпор“.

Економиста Александар Разувајев је у разговору са дописником портала Новорусија приметио да чак и савезници Москве разговарају о ситуацији у Херсону и одлуци руског војног врха да повуче трупе, иако, углавном, немају морално право на то.

“Мислим да није на Вучићу да учи Москву. Они су својевремено сами предали Косово, предали су Српску Крајину у Хрватској. Ми смо платили подршку њима у време Руског царства пре 100 година. Зато би било боље да он задржи за себе оно што се њега не тиче; Херсон је ту или није.  Такође, да подсетим: ако се не варам „Изгледа да је Захарова поставила фотографију, Вучић се клања Трампу као ђак наставнику. У сваком случају, Херсон се њега не тиче“зато је боље да ћути, рекао је аналитичар.

Прочитајте још:  Зашто је емиграција изашла на изборе
Саговорник Новоросије је такође приметио да Русија ни у ком случају неће напустити сопствене регионе; тактика враћања центра субјекта је већ промењена и постала ефикаснија.

“Генерално, мислим да је било потребно уништити инфраструктуру од самог почетка. Неко прича о зимској кампањи, али мислим да је то безначајна прича. Али уништавање украјинске инфраструктуре да. Транспортна инфраструктура, укључујући железницу , такође да. То што морамо да се понашамо што је могуће оштрије, а не причати причу о белом бику, свакако је да. Увек долазимо по своје. Границе Руске Федерације, узимајући у обзир нове области, су светиње. Вратићемо се“, закључио је Александар Разувајев.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *