Ево шта је Вучић јуче потписао за мигранте, све ће их враћати у Србију!

0

(Фото: Аваз)

Годинама је режим Александра Вучића зарађивао милионе од шверца миграната у ЕУ, док су грађани Србије били изложени нападима и претњама младих мушкараца са Блиског истока, из Азије и Африке који немају никаква документа.

Јуче је Вучић окренуо плочу, па је после састанка са челницима Аустрије и Мађарске изјавио како Србија неће бити паркинг за мигранте.

Прочитајте још:  Мирослав Пушоња: Дипломате
Чини се да је под претњом санкција ЕУ и променом геополитичких околности Вучић приморан да одустане од бизниса са мигрантима и да ће српске улице бити безбедније.

Да то ипак није случај и да је Вучић јуче потписао нешто што би могло да буде веома опасно за Србију, указује др Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета.

– Јуче је потписано да ће сви миганти из Аустрије и Мађарске бити враћени у Србију, а да ће онда одавде авионима да буду слати у земље из којих су дошли. Трошкове сносе све три државе.

Поставља се питање зашто Аустрија и Мађарска хватају мигранте и шаљу их у Србију?! – истакао је Шаровић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Новине српске Патријаршије „Православље” преносе текст који умањује број жртава у Јасеновцу
Дакле, сви проблематични мигранти биће из Аустрије прво враћани у Србији (сетите се недавног терористичког напада у Бечу), а ко нам гарантује да ће та лица напустити територију Србије?

Србин инфо

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *