КОСОВО НИЈЕ ИЗГУБЉЕНО и постоји читав низ начина како да се потпуно поврати, само треба имати храбрости (Видео)

0
владан глишић весна веизовић, косово

Гост нове емисије Васељенска био је Владан Глишић, председник Српске мреже. Он је поводом најновијих дешавања на Косову и Метохији рекао да су ово само последице вишедененијског напрезања шиптарских сепаратиста да добију своју државу али и кооперативности садашње власти која је великим бројем уступака покушава и да их одобровољи али и да купи време мира за оно што је неизбежно.

Глишић је изразио да се нада да ће Александар Вучић остати доследан и да неће потписати никакав папир, ни што се тиче признања Косова и Метохије, али ни санкције Русији, као и да неће пустити Републику Српску низ воду, јер су те три ствари дана свето тројство српског опстанка.

“Ако не дај Боже потпише нешто такво, он ће бити највећи издајник у нашој историји, онда ће све ово што је рађено бити уствари увод у највећу издају. И стварно сви ми, који смо га и критиковали, па га некад и бранили ћемо имати проблем. Ја нећу имати проблем, јер нисам учествовао у тој његовој власти и када сам имао понуде одбијао сам, али ћу имати проблем да сам направио врло лошу процену.”

Глишић се такође слаже да је Бриселски споразум мртав и да је веома важно то и званично саопштити земљама преговарачима, а као најважнију ствар коју треба да урадимо јесте да за преговоре не настављамо без учешћа Русије и Кине!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Аутор и водитељ: Весна Веизовић

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *