Западне вредности и безбројна права деце довела су до насиља и хаоса у школама!

0
школама

Ко је довео до насиља у школама: школски систем условљен са Запада или родитељи који су такође прихватили тај систем васпитања?

Јавност је остала шокирана случајем наставнице из Трстеника. На снимку се виде тру ученика како малтретирају видно уплашену жену, да би у једном тренутку ученик који стоји иза ње измакао јој столицу, а несрећна жена је пала.

Врхунац тог безобразлука јесте објављивање снимка, највероватније од онога ко је снимао, верујући у своја права као ученика и да чак и поред физичког насиља неће подлећи казни, јер управо су то она права стигла са Запада а којима су деце индоктринирана до безумности.

Прозападни медији оптужују у овом случају родитеље, који су и сами везаних руку, будући да је безброј примера да се деца одузимају због шамара или ћушке по увету. Наравно, ни ту кривицу не треба изузети али посебно треба имати у виду западну агенду која се дуже од две деценије спроводи и над децом и над родитељима, а управо данас беремо плодове те агенде.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *