Црногорска мајка ће опет у Спуж: Укинуто решење о пуштању Весне Меденице на слободу

0

(фото:Политика)

Апелациони суд прихватио је жалбу тужилаштва и укинуо решење о пуштању Весне Меденице на слободу.

„Апелациони суд Црне Горе је након седнице већа од 20.11.2022.године, донео решење Квсж. бр. 256/2022, којим је уважио жалбу Специјалног државног тужилаштва и поводом те жалбе и по службеној дужности укинуо решење Вишег суда у Подгорици Квс. бр. 532/22 од 11.11.2022.године и предмет вратио првостепеном суду на поновно одлучивање“, наводи се на сајту Апелационог суда.

Решењем Вишег суда у Подгорици Квс. бр. 532/22 од 11.11.2022.године одбијен је, како истичу, предлог Специјалног државног тужилаштва за продужење притвора и укинут је притвор окривљеној Весни Меденици.

Прочитајте још:  Шта Лавров доноси у Београд
Како даље наводе, одлучујући о жалби Специјалног државног тужилаштва, веће Апелационог суда је утврдило да је побијано решење захваћено битним повредама одредаба кривичног поступка, јер првостепени суд није испоштовао налоге из претходног укидног решења Апелационог суда Квсж.бр. 240/22 од 10.11.2022.године, а био је дужан да расправи сва спорна питања на која је указао другостепени суд у укидном решењу.

ИН4С

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *