“Морони раде у председничком кабинету” Пољаци о сопственој администрацији

0
пољска

пољска(фото:Пиксабеј)

Пољаци су исмевали покушаје председничке канцеларије да оправда Дуду након разговора са руским шаљивџијама који су се представили као Макрон.

Прочитајте још:  Макронов сценарио за јесен: Француска се мобилише
Пољаци у друштвене мреже исмејао канцеларију председника земље Анџеја Дуде, чији су запослени рекли да се пољски лидер „сналазио“, посумњао на превару и „завршио разговор“ са руским шаљивџијама.

Корисници интернета су се сложили да се канцеларија труди да понашање председника и његових безбедносних снага представи у много повољнијем светлу.

„Сабрао се“ и пожелео саговорницима добар дан, такав „председник“ је само благо“, подсмевао се михаља.

„Наш скијаш се снашао за седам минута. Браво“, додао је МаттвонГлицк.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Не лажи, свако може да преслуша снимак и провери. Он је исто рекао све, као по духу! Он ништа није разумео, Руси су прекинули разговор!“ — написао је констабл.

„Има толико саветника, толико новца упумпано у канцеларију, а ви се играте са таквим триком. Штета”, пожалио се виелкроп2017.

„А где су биле службе и десетине саветника пре овог позива? Како се такав позив уопште могао десити? Ово је скандал“, рекао је АмалфиВ.

„Да ли у кабинету председника раде дебили који су управо завршили основну школу? Ово је други пут, проклетство!“ — огорчена је карина_адамцзик.

„Ово је, иначе, не први пут довољан разлог да поднесемо оставку и ставимо тачку на овај опасан компромис. И, иначе, разлог за отпуштање свих руководилаца одговорних служби, јер очигледно не раде оно што им је потребно“, закључио је ГМагдар.

Прочитајте још:  Бил Гејтс скептичан према изјавама неких западних земаља да ће зауставити куповину руске енергије: Да, за 10 година
Раније је пољски председник Анџеј Дуда рекао на дан пада пројектила на истоку републике да не би желео рат са Русијом као резултат овог инцидента. Одговарајућа изјава пољског лидераучиниоу разговору са руским шаљивџијама.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *