Руски блогер протеран из Србије: Написао да су Срби Цигани а ракија магарећи измет

0

Руски блогер Иља Медисон који се последњих месеци преселио у Србију морао је да напусти ову земљу, преносе руски, спортски медији.

Прочитајте још:  КРАЈ ПРИЈАТЕЉСТВА? Србија слала муницију Јерменији у сукобу са Азербејџаном?!
Према писању ових медија Медисон је напустио Србију јер је добио претње од навијача Црвене звезде због свог ранијег писања.

“Свиђало ми се у Србији, било је кул, али је мој дуги језик у прошлости говорио да Срби нису браћа, већ Цигани, а ракија је магарећи измет. Неко је то проследио навијачима Црвене звезде који су знали руски језик и онда је прича јасна. Хвала браћи што су саслушали моје аргументе и дали ми неколико дана да се спремим. Србија је дивна земља, људи су дивни, волео бих да живим тамо, али опет нема среће – написао је Медисон.

Прочитајте још:  Песков: Запад води рат против Русије на свим фронтовима
Блогер се у међувремену одселио у другу земљу:

– У следећој земљи све је испало пет пута скупље, туробније, а интернет је потпуно с.ање. Упао сам у демор, што је нормално у таквој ситуацији. Ово ђубре са боравишним дозволама, новцем, станом, такође, немам довољно снаге да се поново повлачим.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Додик: Изетбеговић се понаша као „мали Ђокица"
Подсетимо, Иља Медисон је раније на свом Телеграм каналу писао да су Срби Цигани а не браћа а да је српско национално пиће ракија магарећи измет.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *