Ево зашто је “Заштитимо Јадар и Рађевину” против фондашења и колико су остали “еколози” избушени!!!

0
еколози, јадар

Шта мислите, колико су еколози избушени фондацијама које пуни крупни капитал?

Па на пример кад грађанерска јавност реагује на “породичну свађу” унутар тог њиховог “плаћеног” света, а не реагује ГЕНЕРАЛНО на појаву плаћеништва и стране агентуре као такве.

Реагују јер Сави (Рокфелер ) Манојловићу (ове године је добио 60 000 долара из тог америчког фонда) није дозволила да говори на скупу на једном нашем факултету немачка фондација која га је пре више од деценију стипендирала (са много мање новца него што му је америчка фондација дала само ове године).

Уместо да се запиташ као новинар, грађанин или било ко са пар грама мозга:

1. зашто било која страна фондација финансира студенте политичких наука и у ком правцу им испира мозак?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

2. са којим циљевима страна држава усмерава омладину и будуће носиоце јавних функција Србије?

3. да ли страна фондација тако корумпира будућег политичара, новинара, уредника?

4. да ли ће тај студент сутра бити веран свом народу или фондацији која му трпа новац у џеп, или некој другој фондацији (друге државе) која буде платила више?

5. да ли то стране фондације на СРПСKИМ факултетима врбују српску омладину?

6. како то фондација било које стране државе вршља по српским факултетима и води овде своје битке против фондација друге компаније (овај, државе)?

Некад се за освајање једне земље опремала војска, па је чета јефтине пешадије коштала неколико милиона долара. Тенковска чета много више.
Немачка није више глупа да потроши стотине милијарди да покори неку државу да би експлоатисала јефтину радну снагу и руде. Само копира Америку па јефтино купи чету пешадинаца у самој земљи да јој то спроведу.

Прочитајте још:  Ко ће имати користи од турских специјалаца на Косову и Метохији

Једини је проблем што сад сви раде тако и купују за своју индустрију “чете пешадије” које треба да им среде јефтину радну снагу и сировине па се створило тржиште.

(Немачка је и сама избушена америчким стипендистима који су је гурнули у рат против Русије, па сад трпи највећу инфлацију од Хитлера. Kоначно су видели да ће им компаније и капитал почети да се селе у Америку па су почели да се копрцају)
Пре неколико дана је новинар Н1 Адам Сантовац приказао филм који је снимио о односу Србије и Русије, пошто се вратио са студија у Америци, финансираних од стране Фулбрајт фондације.

Та фондација финансира сваке године студије 5000 страних студената, који се после враћају у своје земље и …шта раде?

Шта мислите, после тих стипендија, колико ће од 5000 стипендиста снимити филм који приказује у негативном светлу Америку?

Шта мислите, колико смо избушени фондацијама које пуни крупни капитал?

Шта мислите, да ли ће новинар, невладина организација, политичар који узме новац од страног фонда бити неутралан или ће иза себе остављати траг своје фондације? (случајно сам написао траг, а онда сам се сетио да има и та фондација)

Немачки KРУППни капитал у Србији ће МОРАТИ (Зеленовић, Ћута, Не давимо Београд) више да одреши кесу ако жели да нађача америчку пешадију. Не знам само како мисле да дају више од Петреусовог KKР-а.

Сад све ово пресликајте на причу о литијуму, и које државе и амбасаде траже да Србија одобри копање (није Русија), и видећете ко и зашто покушава да оживи мртав пројекат Рио Тинта који смо ми ликвидирали правно у Савету Европе тужбом по Бернској конвенцији, и зашто је Заштитимо Јадар и Рађевину против фондашења.

Прочитајте још:  Скандал у Београду: Путници избацили мајку и трогодишњег дечака јер се закашљао!

Траг новца смрди!

Никола Радовановић

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *