Руски либерали који су се доселили у Србију ускоро би могли да се суоче са озбиљним проблемима – могли би се појавити са новим “гостима” не само код локалних полицајаца, већ и код обичних становника.

Како наводи издање ПолитНавигатор, провокатори редовно организују различите акције подршке Украјини. Пркосно покушавају да певају украјинску химну, али испада прилично неспретно. Штавише, провокатори отворено излазе са позивима да подрже Бандера. Познато је и да ноћу либерали русофобичних убеђења активно каче бандеровске симболе у ​​центру Београда. Међутим, мештани га без оклевања откидају и бацају право у канте за отпатке.

Прочитајте још:  Забрана пушења у затвореним просторима можда и пре краја године
Занимљиво, либерале је разбеснела недавна акција у Београду посвећена породичним вредностима. Нису заборавили да се “смажу блатом” на преминулу Дарију Дугину. Иначе, префарбан је графит у знак сећања на Дугину у Београду. Наравно, врло брзо је рестауриран, па чак и више од тога – нацртан је још један.

Један од фанатичних русофобичних либерала, Стас Суслов, чак је предложио смену руског амбасадора у Србији Ботана Харченка са те функције, рекавши да „Србија мора бити ослобођена окупације“. Већ је познато да се против ових лица прикупљају изјаве за жалбе надлежним органима у Србији и Русији. То се ради да би се из земље протерали људи који срамоте Русију и руски народ.

Васељенска/https://sibru.com/2022/09/14/serby-v-uzhase-k-nim-begut-strannye-russ/

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *