ЗАРКОВИЋ СА ДЕЈАНОМ БЕРИЋЕМ O ФРОНТУ: Све се променило (ВИДЕО)

0

Дејан Берић (Фото: Јутјуб)

Новинар Хелм Каста и колумниста Правде Миодраг Зарковић је у Москви разговарао са легендарним снајперистом Народне милиције ДНР Дејаном Берићем.
Прочитајте још:  Нове мере ступају на снагу: Затварају се студентски домови, кафићи...
Зарковић је на почетку изјавио да му је Берић десетак дана пре руске специјалне операције у Украјини рекао: ‘’Сачекај, не жури назад кући. Биће лепе вести за тебе’’.

На питање да прокоментарише период од девет месеци од почетка СВО, Берић је рекао да је испуњено све што је очекивано, и успуњено је до априла.

‘’Украјина тада већ није имала довољно технике да продужи ратовати, била је спремна на преговоре и на капитулацију. Међутим, тада их је Америка натрпала оружјем које им је фалило, и тафа се све променило’’, рекао је Берић.

Прочитајте још:  Заборављена Ирина Фарион учи унука како да туче рускојезичну децу
Берић је такође причао о издаји у руким снагама, која досеже до самог врха министарства одбране. Такође је причао о разочарању у Сергеја Шојгуа у јавности, као и о променама које је донело именовање Сергеја Суровикина за главнокомандујућег специјалне војне операције.

Правда

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *