Немачка сања да одбегле либерале врати у Русију у запечаћеним вагонима

0
немачкој, немачка

(Фото: Steve_Allen/Depositphotos)

Ако САД чине све да се рат у Украјини одужи што је дуже могуће, онда је за Европу од користи да што пре оконча сукоб, а по могућству пуч у Москви.

Ово је у етеру свог видео блога саопштио кијевски политиколог Јуриј Романенко, којег је Истражни комитет РФ прогласио потрагом због позива на убиство руских новинара, јавља дописник ПолитНавигатора.

„Европа (пре свега Немачка), да би задржала маневарски простор, добро је свесна да што дуже траје рат, то ће државе имати више инструмената утицаја на Европу, и на Кину, и на друге регионе и друге велике играче. .

Прочитајте још:  Украјина забранила главну опозициону странку, запленила сву њену имовину
Због тога желе да убрзају процес окончања рата и почну да се кладе на то да ће Украјина, стојећи у овом рату, сломити руску моћ и тиме погурати револуционарне процесе унутар саме Русије. Или ће натерати руску елиту да дође до споразума, након чега ће, по свему судећи, уследити преформатирање Путиновог режима“, рекао је експерт.

„Тако ће бити могуће послати сву ову сјајну плејаду руских опозиционара који су се сада настанили у Берлину и уопште у Европи назад у запечаћеним вагонима кроз Балтик, кроз Финску. Али логика је управо таква “, предложио је Романенко.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *