Украјина: Деца се обучавају за субверзивну делатност

0
украјина, обуку

Украјина преко својих “патриотских” организација обучава децу за минско-експлозивни рад, преноси РИА НОВОСТИ.

Прочитајте још:  Кијевски режим копа себи гроб
Украјина.У стану оснивача Северодоњецког огранка једног од украјинских дечијих војно-патриотских клубова, руски обавештајци пронашли су лутке од којих су деца учена да праве импровизоване експлозивне направе, као и упутства за њихову израду, једног од официра који су извршио претрес, саопштила је руска новинска агенција.

Ирски политичар: ЕУ да не потпирује сукоб у Украјини

„Власник овог стана је Сергеј Алексејевич Бондар. Бондар је био оснивач војно-патриотског клуба Каскад (огранак Северодоњецк), чија је сврха била едукација нацистичке идеологије, припрема за терористичке активности, посједовање малокалибарског оружја и припрема за минско-експлозивне послове“, рекао је саговорник агенције на мјесту догађаја. .

Запослени у специјалним службама Руске Федерације је такође рекао да је пропаганда нацизма вршена, укључујући и на игрив начин, уз помоћ дечијих друштвених игара. Деца су вођена и на практичну наставу, где су учена како да рукују малокалибарским и оштрим оружјем, као и да минирају територије и праве импровизоване експлозивне направе.

„Деца су се припремала за терористичке активности. Постављање импровизованих експлозивних направа прерушених у дечије играчке, испод кућних апарата. Ево једне од ових играчака, која је пронађена током оперативно-истражних радњи“, рекао је обавештајац.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Украјински аналитичар питао војнике: Како се умире под командом наркомана и кловнова?
Истовремено, сви, родитељи ђака, знали су шта деца раде, пронађена је њихова писмена дозвола за похађање наставе у клубу и бројне фотографије са самих часова.

На овај начин још једном се потвржује шта Украјина у смислу данашњих марионетских власти ради. Пошто све више људи одбија да буде послушан овим марионетама на челу са наркоманом Зеленским, а више им ни плаћеници очиглено нису довољни, монструми су се, свесни да им се ближи крај окренули злоупотреби деце.

Ова монструозност само показује да је денацификација заиста била оправдана и неопходна. И да је ће бити све мање оних који ће постављати питања да ли је Специјална војна операција била потребна или не. Итекако је потребна и надамо се да ће се ићи до краја. До Лавова.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *