Крупањски кнез Иво од Рађевине

0
рађевине косово, имовину

Марија Алимпић

Кад смо већ у фази изградње стадиона широм наше земље, малопре на једном локалном порталу вест из Крупња да и крупањски кнез Иво од Рађевине, познат и као Иван Исаиловић (председник општине Крупањ), планира изградњу стадиона од 1500 места.

Колико је све пред пуцањем говори мноштво чињеница. Тако док нас Иво замајава спортском халом коју је практично отео од основне школе, приватизовао и подредио биљарди, ученицима који су стипендисти општине Крупањ неће бити исплаћене стипендије јер општине нема ни динара. Васпитачицама касне сада већ две плате, а нама просветним радницима чије плате на срећу не зависе од Ивине халапљивости, сасвим извесно касниће путни трошкови, јер рекоше добићемо их наредне године.Зидање школе у Костајнику ни на небу ни на земљи се отегло, па се тако целокупна постава Издвојеног одељења Костајник и даље гура у две смене у Издвојеном одељењу Брштица. Кад ћемо назад у Костајник, не зна се.

Како обећава ових 100 000 ноћења у овом плаћеном чланку на локалном порталу, тако је прошле године исти овај Иво обећавао 25 000 ноћења у Крупњу и то приликом одржавања Европског првенства у билијару које је такође најављивао на једној од седница Скупштине општине Крупањ, и то док је још долазио. То првенство се наравно није десило.

На задњој седници, одржаној у среду, 30.12.2022, Иво се није ни појавио, али је његова уиграна СНС екипица мишева одрадила своје и везала коња где им је газда рекао, па сменили директора туристичке кога су сами поставили да би сад на то место ставили по наређењу за сада још увек НН лице из Лознице иако су сами тврдили да им се то не свиђа.

Прочитајте још:  „Косово у ЕУ? Тада ће Мароко постати Русија.

То није све. На место директора Дома културе сада и званично постављена је особа у пензији, исти који је до сада био ВД.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Док Иво сања шта још и како да опере преко билијар клуба и свих измишљених спорт клубова Рађевине Јунајтед, у Дому здравља не ради рендген јер претходне поправке и сервисе нису платили па сад нико неће да га поправља за џабе. Не ради ни ултразвук и то, веровали или не, јер нема ни гела. Дом здравља нема ни дежурни санитет јер возач санитета је луксуз, али зато обезбеђење и 101 „чистачица“ нису.

За то време, у овој маленој вароши, радници (не сви наравно) Центра за социјални рад Крупањ су под кривичном истрагом. У то име, сви чији су чланови породице били или јесу корисници Дома за стара лица треба да провере да ли су њихови најближи примали џепарац уколико су на њега имали право јер сасвим поуздано знамо да су одређена лица (а утврђује се и која) тај новац присвојила. Ако не знате како, јавите се нама из удружења “Заштитимо Јадар и Рађевину” да вас упутимо.

Као што видите, Крупањ је можда мали али је у њему живље него у многим другим местима. И немојте мислити да је ово све, има још информација, домаћи смо урадили па очекујте још јер главни проблеми у овом малом извештају нису ни наведени.

Марија Алимпић
“Заштитимо Јадар и Рађевину”

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *