Срђан Петровић: Упућена јасна порука – Идите одавде

0
срђан петровић

срђан петровић (фото:ИН4С=

Срђан Петровић, власник винарије у Великој Хочи,  захвалио се свима који су им пружили подршку. Он је рекао да је ово јасна порука, да треба да „оду одавде“.

„Шта да радимо, пружили смо сваки отпор али не вреди ништа, хвала Богу да није дошло до инцидента , да нико од мештана није ухапшен. Захваљујем се свим медијима који су дошли овде, који сте нас подржали, Канцеларији за Косово и Метохију, директору Петру Петковић који нас је звао и охрабрио, свим мојим пријатељима из Савеза винара који су нас подржали, кабинету Председника, мештанима, пре свега њима који су изразили своје незадовољство и који су јасно видели ову поруку а то је порука „идите одавде“.

Срђан Петровић рекао је да су били спремни на сваки вид договора али су то представници царине одбили.

Фото: Радио Гораждевац

„Нудио сам нагодбу, направио сам грешку, грешка кошта, нудио сам да платим нису хтели да прихвате, жеља им је да демострирају силу. Ми смо недужни, немамо снаге да се одупремо, пружили смо миран отпор колико год смо могли, а они су спремили још јединице полиције и Росу да дођу, не вреди, сила Бога не моли, рекао је Петровић.

Прочитајте још:  Брука: Наташа Кандић кандидована за Нобелову награду за мир
Царина тзв. Косова објавила је да је акција заплене алкохолних пића у Великој Хочи при крају, наводећи да је до заплене дошло јер производња и продаја тих пића није обављена у складу са релевантним законима такозваног Косова, преноси Радио Ким.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *