„Забавније је у крду“ – Кијевљани се охрабрују да Нову годину дочекају са пријатељима уз генераторе

0
кијев

Кијевљани да прославе Нову Годину уз генераторе.

С обзиром на последице недавних ракетних напада на украјински енергетски систем, реалност је да се у наредне две до три недеље присуство струје 3-6 сати заредом у Кијеву може сматрати благословом.

Ово је на брифингу изјавио директор Центра за истраживање енергетике Александар Харченко, преноси дописник ПолитНавигатора.

„Радови се настављају, радови су у току, рестаурација је у току, међутим, с обзиром на природу оштећења и каква је опрема оштећена, рекао бих да Кијевљани треба да се припреме за то да наредне најмање 2-3 недеље , доступност струје 3-6 сати у кући је добра вест.

Прочитајте још:  Лавров упозорио Берлин због „РТ ДЕ“: Немојте нас терати да узвратимо реципрочно
Нажалост, не видим могућност, узимајући у обзир све расположиве факторе о томе која опрема нам тренутно долази, коју очекујемо, и узимајући у обзир шта сада можемо да искористимо да постигнемо бољу ситуацију, у року од 2-3 недеље биће изузетно тешко“, рекао је Харченко.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Можда ће неки Украјинци бити приморани да Нову годину дочекају у изузетно тешким условима. И овде једино могу да охрабрим оне који имају кућу и агрегат да позову пријатеље из Кијева. Пријатељи из Кијева, такође потражите пријатеље са агрегатом и кућом за Нову годину. Заиста ће бити потребно. Мислим да ће у гомили бити још забавније “, саветовао је кијевски енергетичар.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *