Ситуација у Зубином потоку мирна али напета, Срби на опрезу због РОСУ јединица

0

(Фото: Васељенска)

Око Зубиног Потока ситуација у овом моменту стабилна али веома напета како пада ноћ… Постоји појачана циркулација незваничних информација из овог региона:

Највише се говори о томе да су се Срби на једној од барикада супротставили истуреној патроли РОСУ која је пратила већу колону теренских возила, а која је намеравала да одгура камион са пута. Група Срба је одмах скочила на ноге и кренула ка лицу места у намери да спречи да камион буде одгуран са цесте.

У том моменту се зачуло неколико експлозија као и ватра из стрељачког оружја што је довело до контраефекта (све више Срба кренуло ка месту сукоба) након чега је РОСУ одустао од своје првобитне намере и вратио се одакле је дошао.

Након тога се појавиле информације о блокади неколико села у троуглу Јабука-Јасеник-Чечево која се налазе у брдско-планинском делу (на обронцима Мокре планине) јужно и југозападно до Зубиног Потока.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *