Одбрана и посљедни дани: ДПС стражари и Милови дворани!

0
ђукановић

Мило Ђукановић (Фото: Принтскрин)

Уистину овај ДПС треба политички урнисати! Да их нема, да немају нити једног посланика, одборника, предсједника мјесне заједнице, управника зграде… ДПС треба почистити са политичке сцене, преузети им сваку полугу моћи и власти и коначно ослободити све нас од њихове тортуре, како практичне, тако и вербалне. То што они приповједају ових дана није ни за објављивање, па ни коментарисање, али мораш нешто и да дрекнеш и кажеш: „Доста! Спашавај се ко може!“.

А још када се један поред другог поређају Данијел, Александра, Иван и остало друштво, дође ти да цијепаш све слике око себе и питаш се је ли све ово могуће? Странка која је изгубила туце избора у посљедње двије године, блокира и избор за Мис улице, а камоли државне институције, разглаба о праву и правди. Смета им и расправа о ДПС-у, посебно њиховом вођи, недодирљивом газди и Ери са онога свијета, тајанственом мозгу и ДПС генију, политичком изврнутом фигуром која нас тлачи деценијама и има намјеру да то ради док је жив ( уколико му дозволимо). Бране Данијел, Александра, Иван и остала компанија, свога шефа као да им је од оца остао, као да немају никога другога на свијету и сматрају га јединим преосталим политичким Мохиканцем који брани Црну Гору и све нас несрећнике од напада са лијева и са десна, из Београда и Москве и тајне вељесрпске базе са обронака мистичних планина Венере и Јупитера!

Прочитајте још:  Спрема ли се нови трансфер: Зорана подржала Зеленовића и поздравила одлуку да изађе на изборе
И сви, осим ДПС-а и њиховог врлог шефа, руше ову државу, раскубају је на све стране да од ње ништа не остане, продају је за мале паре или за џабе, копају јој раку и већ држе опијело, застиру је плаштом нестанка и престанка, бацају на кољена и дишу за вратом и гурају је у провалију бесанице и вјековног кошмара! Али, ту је Мило и његови дворани и дворанке, спремни да погину за богаство свога шефа и његов милозвучни и опијајући поглед подршке или благи, мајчинско-очевски додир по рамену, као подршка за добровољну жртву за наставак политичког мрцварења из предсједничког кабинета и блокаде над блокадама свих блокада које маестро над маестрима ових мјесеци изводи под црногорским небом и у домаћим подрумима! Уистину треба ДПС политички одувати да им се више ни име не зна!

И још када се из подгоричке тмине и сурових киша са Горице и Љубовића јави Иван Вуковић и крикне да се против њега два мјесеца води прљава кампања и да власт неће дати док је њега и његових, дође ти да се залетиш у општину главнога града, сједнеш у Вуковићев кабинет и фотељу ( под условом да је ноћу не носи кући) и не силазиш са ње док се овај Вујовић не преподоби и схвати да је изгубио изборе и да треба да иде кући! Чуј, прљава кампања странака и њених лидера који су Вуковића побиједили на изборима, али Иван не предаје власт и чуди се што неки момци и дјевојке, који су добили изборе, хоће оно што само њему припада!

Прочитајте још:  Србија на путу зелене транзиције
Уистину то дође да пребришеш овај ДПС из партијског катастра и затражиш да једно крило ДПС-а буде смјештено у посебном спушком крилу, а друго да пошаљеш кући са дијагнозом да се не баве политиком барем једно 10 година. До тада се ваљда сви ми остали освјестимо, средимо и схватимо са киме смо имали посла три деценије и да је добро што смо уопште живи! И нормални!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *