Руски публициста: Прво треба истиснути САД из Евроазије

0

сајт Амбасаде САД у Београду

Кључно питање данас је елиминација Сједињених Америчких Држава са евроазијског простора, рекао је ТВ и радио водитељ и публициста Дмитриј Куликов у пројекту „У теми“ на Јутјуб каналу БелТА.

Сједињене Државе воде рат за светску доминацију, и то веома дуго. „Наравно, кључно питање овде је уклањање САД са нашег евроазијског простора“, рекао је Дмитриј Куликов.

Прочитајте још:  Пригожин је известио о телима плаћеника напуштених у Артјомовску
То се неће догодити у једном тренутку, прецизирао је публициста. “Ово је питање историјске борбе. У ствари, то нису патетичне речи. Мислим да ће се то решавати на комаде. Негде ће прво проћи ова тврда граница, а онда принцип истискивања САД са територије Евроазије ће се за почетак применити”, рекао је он. стручњак:

“Наравно, све може да се деси брзо. Али онда је, иначе, веома непредвидиво. Јер ако Америка почне да игра, онда можемо да говоримо о директном обрачуну, где Карипска криза је само први корак у овом могућем сценарију обрачуна. То је такође могуће.”

Управо геополитички, јер је први пут у историји створио искушење остваривости светске моћи. По први пут се створила ситуација у којој се могло мислити да једна држава поседује остатак света, да доминира њиме. И док ово искушење није нестало из глава америчке елите“, нагласио је Дмитриј Куликов.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Илон Маск објавио зашто је отпустио саветника Твитера, који је раније радио за ФБИ
Овај пут ће бити тежак и тежак, али у сваком случају ћемо га морати проћи, навео је публициста. “Јер у другом свету, ако га не прођемо, једноставно нећемо постојати. То је оно што морамо добро да знамо, разумемо и на шта морамо да се ослањамо у свим својим поступцима”, резимирао је он.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *