Марко Јакшић: Данашња ситуација на Косову и Метохији је последица Бриселског споразума! (ВИДЕО)

1
косову, вучићу

Марко Јакшић (Фото: Васељенска)

Ово што данас видимо на Косову и Метохији само је последица Бриселског споразума, каже Марко Јакшић за Васељенску.

“Наша власт је Бриселским споразумом ингеренције државе Србије, као што су полиција, судство, цивилна заштита предали сепаратистима у Приштини. На тај начин је омогућено да РОСУ полиција дође на север Косова и дели своју правду.”

Јакшић додаје да све оно за шта данас посланици Српске листе оптужују Раду Трајковић, која је само мало гора од њих, су до јуче и сами радили.

“Рецимо августа месеца је председник Српске листе, који је био и министар у влади Аљбина Куртија, гласао да се граде касарне за РОСУ полицију на северу Косова и Метохије. Ми смо у више наврата говорили и прозивали Горана Ракића зашто је тако гласао, зашто је гласао да се Србима одузме земљиште за изградњу тих касарни. Рецимо мени је узето земљиште од 20 ари, горе у општини Зубин Поток у месту Јасеновик, да би Албанци градили своју касарну , то јест да би РОСУ полиција градила своју базу.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Јакшић додаје да се Београдска власт бави тривијалним стварима уместо да предузме конкретне потезе.

“Београд мора под хитно да поништи Бриселски споразум, да ту класичну границу између Србије и Косова и Метохије склони и да врати на пређашње стање, негде пре 6. децембра 2012. године.”

Аутор и водитељ: Весна Веизовић

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Марко Јакшић: Данашња ситуација на Косову и Метохији је последица Бриселског споразума! (ВИДЕО)

  1. Nije, Marko, nije posledica Briselskih sporazuma. Posledica je bar jednog, po meni i najvažnijeg događaja koji se mnogo ranije desio, a to je bilo 17. juna 2001. godine. Ako ne znate, a trebalo bi da znate, toga dana u Beograd je došao novi predsednik Rusije, Vladimir Vladimirovič Putin, sa svojim generali,a i predlogom srpskom rukovodstvu da Rusi ostanu na Kosovu i da se bore za razoružavanje “terorista”, tj.UČK. Na sastanku, na kojem su bili Đinđić, Perišić, Korać, Batić i druge “cvećke”, Đinđić je odbio taj predlog, rekavši da će se “odnosi Srba i Albanaca rešiti demokratskim putem”. Posle toga Putin je besan otišao. Rekao je: “Ne mogu ja da budem veći Srbin od Srba”. Otišli su i Rusi sa Kosova. Sa njima je toga dana otišlo i Kosovo iz Srbije, a sve posle toga su samo posledice tog odbijanja. Pa i Briselski sporazumi. Prema tome, MOLIM VAS da ne mešate babe i žabe, dozovite se jednom pameti i skupite snage da kažete da je Đinđić PREDAO KOSOVO na taj način Šiptarima na tacni i prestanite da pričate gluposti!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *