Теретњаци уништавају прометну саобраћајницу у Остружници

0

Остружница (Фото: Васељенска / Никола Тодоровић)

До пре неколико година пут кроз једну од најпрометнијих саобраћајница у београдском насељу Остружница био је забрањен за теретњаке и остала велика возила која уништавају овај пут, али и грађанима причињавају велики проблем.

Према речима представника Николе Тодоровића представника општинског одбора Заветници на Чукарици, на делу пута који је угрожен својевремено је постојао знак који је упозоравао возаче, међутим неко га је уклонио и од тада они циркулишу скоро па несметано.

Опис није доступан.

” Ми смо се обратили бројним институцијама у потрази за надлежнима који би могли да реше овај проблем. И заиста смо добили одговор и од Министарства унутрашњих послова али и од Секретаријата за саобраћај који су нас обавестили да су по нашој пријави изашли на терен и да је проблем стваран. У последњих неколико дана кажњено је четири возача теретних возила”, каже Тодоровић и додаје да то није решење проблема, јер полиција не може да дежура даноноћно на тој деоници и да је потребно неко трајно решење.

“Једино решење јесте да се поставе камере на тој деоници, као и да Путеви Београда процене до које укупне масе возила могу туда да пролазе, како би Секретаријат за саобраћај издао решење да се постави знак и обавесте возачи.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тодоровић каже и да је дугогодишњом злоупотребом ове деонице од стране теретњака она уништена, па осим блата и прашине, постоје велика оштећена у виду рупа која угрожавају безбедност свих учесника у саобраћају, између осталог и возила градског превоза која иду овом деоницом.

Опис није доступан.

“Ми захтевамо да Путеви Београда у току следеће године и реконструишу асфалт на том делу пута. Позвали смо и новог министра саобраћаја Горана Весића да посети нашу општину и увери се у стварно ситуацију на терену.”

Прочитајте још:  Обележена годишњица још једног усташког зверства над Србима

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *