Винко Пандуровић: НЕЋЕ БИТИ МИРА У УКРАЈИНИ – Тек почињу дејства! (ВИДЕО)

0
винко

Винко Пандуровић

Гост емисије “Директно” у продукцији “Хелмкаста”, био је генерал Винко Пандуревић.

Говорио је генерал у пензији о Хашком трибуналу и свом искуству, имајући у виду да је он осуђен на чак 13 година, а по истеку две трећине казне, Винко је пуштен на слободу.

На питање постоји ли бојазан да се формира неки нови Хаг, који би био усмерен према Русији и злочинима на терену, где би обе стране биле под радаром, Пандуревић одговара врло јасно.

“Немогуће је формирати један суд који би основао Савет безбедности, пре свега са тим се неће усагласити Русија. То није могуће, имајући у виду да ће све бити уперено против деловања Русији”, рекао је Винко Пандуревић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Говорио је генерал Винко Пандуревић и о самом рату али стању на терену.

“Суровикин је успео да тај фрон стабилизује, уједини, изгубили су неке територије на простору Харковске области, око 30% у односу на оно што су држали ту, сада имају тактичку офанзиву”, додао је Пандуревић.

У даљем току емисије, открио је есклузивне податке о Слободану Милошевићу, као и његовом разговору са бившим председником СФРЈ, ван камеру у Хагу.

Дао је добре предикиције о даљим дешавањима на терену, Украјинци спремају нову замку, али овог пута Руси у њу неће упасти, говорио је генерал Винко Пандуревић и о систему “Патриот”, који стиже у руке Украјинаца, али и о бомбардовањима која Русија спрема према западном делу Украјине.

Правда

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *