Глишић: Ако се сруши Украјина, срушиће се цела ЕУ! (ВИДЕО)

0
глишић

Владан Глишић

Украјинци су себи дозволили да постану топовско месо и учествују у братоубилачком рату, изјавио је Владан Глишић, адвокат и оснивач покрета “Народна мрежа” гостујући у емисији Конфликт продукције Хелмкаст.

– То би било као када би Срби са Косова и Метохије одлучили да ратују против Србије – рекао је Глишић у интервјуу и додао да је Русија сада преузела улогу “лошег момка”, јер је то, најзад, неко морао да учини.

Он је навео да у руској специјалној операцији Украјинци гину за новце Запада, те да САД немају потребу да зуставе рат јер на истом профитирају тиме што сада европском тржишту намећу своје енергенте.

Адвокат Глишић објашњава да је Европска унија девастирана и да Европе, каква је она некада била, више нема. Истопљена је, како каже, у тржним моловима, порно сајтовима, модерној, поп култури, а да су европски народи прихватили диктатуру индивидуализма где се интересовања своде на комфор потрошачке сигурности.

Према њеовим речима бивша немачка канцеларка Ангела Меркел, својим признањем о невалидности Минских споразума, помогла је читавом свету како би коначно Запад разоткрио своје “ружно лице” и да је тиме јасно како исти Запад потписује споразуме да би их већ сутра почео кршити.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Такође, Глишић наглашава да је српски народ сада свестан да се налази у позицији опсаде од стране мрачних сила које се зову НАТО, САД, ЕУ и Британија, али и да сваком званичнику који са те стране долази у Србију, боравак у њој треба учинити што непријатнијим.

У емисији, он је открио и на који начин, али је изнео и лично запажање у вези руских званичника и њиховим обраћањима Србији, сматравши да би требало имати мало више такта у тону и да би морали да се прво обрачунају са Јељциновим наслеђем.

Прочитајте још:  У Амстердаму одржан марш против испоруке оружја Кијеву

Детаљније о овим темама, али и о позицији Србије на светској сцени, питањима Косова и Метохије и амбцијама Аљбина Куртија, погледајте у емисији Конфликт.

Правда

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *