(ВИДЕО) Весела Јадранка у новом „патриотском“ заносу: Опет запевала „јачи смо од Србије“

0
Јадранка

Јадранка Барјактаревић (Фото: фото: Принтсцреен)

Весела Јадранка у новом „патриотском“ заносу: Опет запевала „јачи смо од Србије“.

Естрадна „умјетница“ Јадранка Барјактаровић обрадовала је присталице својим новогодишњим наступом на дочеку 2023. године, и ове године у „патриотском заносу“ опет запјевала „не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“.

Ова „изведба“ је, како сазнаје ИН4С, била у ресторану одбјеглог инспектора Љуба Миловића „Граховац“, који се терети да је члан кавачког клана.

Подсјећамо, Барјактаровићева је пјевала и сину Мила Ђукановића, Блажу Ђукановићу, црногорском „селебритију“ који је постао бизнисмен стварајући компанију почетног капитала од 1. евра.

Тада се правдала да ништа лоше није мислила, да је брзоплето и несмотрено поступила.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ипак, да је само лагала, не би ли се „опрала“ у увјек пријатељски настројеној Србији, где је дуже од деценију градила каријеру и зарађивала новац, говори нови видео снимак, у ком Јадранка понавља свој поступак.

Прочитајте још:  СВЕТОСАВСKА: Kривокапић да потпише Темељни уговор са СПЦ прије избора нове Владе Црне Горе!
Барјактаровићева је наступала за Нову годину, где је поново пјевала хит Митра Мирића с измијењеним текстом, а снимак је убрзо постао виралан.

Ова уметница је са осмјехом на лицу пјевала : „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“, а потом мушкарцу из публике дала миркофон и са усхићеношћу слушала како изводи рефрен пјесме.

Како портал ИН4С ништа не препушта случају, да је снимак вјеродостојан и да је баш она на њему, говори и фотографија коју је она подијелила на Инстаграму и на којој је у истој хаљини као са видеа.

У прилогу вам достављамо и видео, па се и сами увјерите да ова „позната“ пјевачица од једва два „хита“ у својој „успјешној“ каријери може да се дичи и забављањем „дивљег племена“.

Срећа па – ко пјева, зло не мисли?

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *