Принц Хари прогласио принца Вилијама кривим за скандал са нацистичким униформама

0
хари

Фото: Глобал Лоок Пресс/Поол

Британски принц Хари сматра да су принц Вилијам и његова супруга Кејт Мидлтон делимично криви за скандал са нацистичким униформама. О томе у среду, 4. јануара, пише “Паге Сик” позивајући се на аутобиографију војводе од Сасекса „Спаре“,  преноси Известија.

У одломку цитираном у чланку, Хари каже да су му старији брат и супруга помогли да изабере сензационални костим. У почетку је разматрао две опције: облик пилота или нацистичког војника. У телефонском разговору, принц и принцеза од Велса дали су предност овом другом. Такође су одобрили готов изглед када су га видели на Харију.

„Обојица су урлали. Горе од Вилијевог купаћег костима! Још смешније! Али ово је, опет, цела поента“, цитира књигу Страница шест.

Контроверза око лошег избора принца Харија за костимирану забаву избила је 2005. године. Он се појавио на прослави рођендана олимпијског шампиона у јахању Ричарда Мида у униформи немачког официра са кукастом траком. Представници краљевског двора објаснили су његов чин као лошу шалу, а сам принц се извинио.

Излазак аутобиографске књиге принца Харија “Спаре” заказан је за следећу недељу. 27. октобра 2022. године постало је познато да је објављивање мемоара одложено на захтев аутора због смрти Елизабете ИИ.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Петог јануара је објављено да је принц Хари у истим мемоарима говорио о томе како га је напао Вилијам. Према његовим речима, сукоб је избио због тврдњи старијег брата према Меган Маркл, Харијевој супрузи, а завршио се тучом.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *