Васељенска ТВ: Да ли је амбасада САД у Приштини случајно и блокирала ћирилични портал на Твитеру као што је случајно лајковала

0
сад

Портал Васељенска ТВ блокиран од амбасаде САД у Приштини

Како један лајк може да изазове читаву буру у политичком свету и натера једну “велесилу” да се правда видели смо данас на Твитер налогу амбасаде САД у Приштини. 

Особа задужена за Твитер налог амбасаде САД у Приштини поклонила је један лајк једном ћириличном порталу, који није чак ни мејнстрим и који је пре свега патриотски портал, на вест о 9 земаља које су повукле признање лажне државе Косово.

Лајк је убрзо повучен али је стајао сасвим довољно да га медији виде и обзнане овај необични потез, будући да се Америка најјаче залаже за признање независног Косова, те у складу са тим је једна од оних земаља које имају своје посланству у Приштини.

Из амбасаде међутим демантују да се било какав лајк десио, бар не намерно и да они испитују околности под којима је дошло до “инцидента” .

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На њиховом званичном профилу стоји саопштење у ком се наводи да је њихов циљ је да подрже независно Косово док заузима место које му припада у европским и евроатлантским структурама и они нису упутили намерно никакав лајк и да када желе нешто да саопште то ради званичним каналима а не лајковима на друштвеним мрежама.

Да ствар буде још занимљивија портал Васељенска је ћирилични и патриотски портал, на ком се објављује штиво које није (или јесте?)оно са оним чиме се занима амбасада САД у Приштини.

Прочитајте још:  АПСОЛУТИСТА КУРТИ ПОЧЕО ДА ГАСИ И НЕПОДОБНЕ АЛБАНСКЕ МЕДИЈЕ Ове вести су избрисане!

Али да ни ту није крај видели смо вечерас када смо сазнали да нас је Твитер налог амбасаде САД у Приштини и блокирао. Да ли случајно или да “нехотице” не би опет лајковали неку објаву која иде у корист Косова и Метохије у оквирима Србије, за сада нам није познато.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *